Aselhafsaa Pnrg cok tesekkur ederim rahatladım en azından geçecegini bilmek rahatlatti beni maalesef beşiği cok kucuk kalıyordu artik sığmıyordu içine ama diğer dediklerinizi dikkate alacağım ☺🙏
Pnrg Aselhafsaa rica ederim umarım en kisa surede gecer bu doneminiz🙏 park besik de kullanabilirsiniz bu arada 😊
Aselhafsaa Yagmur0507 kendimi hazırladım sonra bismillah dedim basladim asla vermedim ilk 3 gun zordu uyumadı sabahlara kadar aglatmamaya çalıştım sonra yavas yavas uyanik kalma süresi azaldi 1 haftanın soununda tamamen unuttu istemedi
Aselhafsaa Yagmur0507 oyun oynadım sevdiği şeyleri verdim mecburen sonra alisti zaten ama mutlaka yapın buyuk rahatlik
Ucansupurge Aselhafsaa Dönemsel olabilir çünkü 18aylik kızımda bu şekilde sürekli gece kalkıyor geri yatiramiyorum hergun 3-4 saat uyuyorum sürekli migrenim tutuyor. delirmeme ramak kaldi.
prensesannesii3 Aselhafsaa kızınızın uykusu düzeldimi acaba şuan çıldırmama ramak kala yazıyorum 5 10 dk ya bir uyanıyor ya 😭
Aselhafsaa prensesannesii3 evet düzeldi cok sukur suan cok iyi yatiyor bi kac kez kalkiyor ama su icip hemen geri yatıyor arastirdim birsz 18 ayda uyku gerilemesi oluyormuş grciyor sonra
Elifpeker Aselhafsaa uyku damlası al bye bye night en azından uykusunu getirir kolayca uykuya alışır sonra birakirsin
Elifpeker Nebahat123 11 aylık bebeğim ben 15 gündür kullanıyorum içinde papatya ekstrasi Ihlamur falan var bunlara alerjisi yoksa kullan ben bı zararını görmedim ben kullanmak zorundaydim çok ciddi uykuya geçiş problemi vardi oda bende çok yıpranmistim artik
Ysmndmrl Aselhafsaa bu bir ara bizde de vardı 2 yaş ergenlik başlangıcı sorunuymuş 2-3 hafta kadar sürdü sonra düzeldi