_serapmila_ ben çocuğuma bilerek zarar verecek bir insan değilim senin zarar veriyor olman umrunda değilse benim yapacak bir şeyim yok, Umrumda değil. Kıtsın galiba çocuk alışmazsa öyle şeyleri istemiyor zaten kolay kolay ki artık her şeyin daha sağlıklı alternatifleri var cipsin, şekerin bile. Ayrıca cipsle kolayla bağışıklık kazanılmaz öğrende gel! Sağlıklı beslenerek güçlü bir bağışıklık sistemi kazanırız. Senin dediğin olay fazla hijyenik olmak. Evet fazla hijyen çocuk için iyi değil bünyesine miktopta lazım ama onun bünyesine kansorejen maddeler lazım değil. Cips kola şeker bunların kanseri desteklediği bilim adamlarınca kanıtlanmış daha ne olsun acaba! Bunları bilip vermek kafasızlıktır, umursamazlıktır başka bir şey değil! Ben vermiyorum, vermeyeceğim ve büyüdüğünde de her zaman zararlarından bahsedeceğim. Sağlıklı alternatiflerini sunacağım. Bununda asla bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
Doktorunuz zarar vermez demiş neye dayanarak diyor bunu, hangi araştırmaya dayanarak söyleyebiliyor? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz içtiğiniz sigaranın zarar vermediğinden? Diyelşm Allah korusun geldi 5 yaşına kanser oldu gerçekten vicdanın rahat edecek mi? Mental olarak sağlıklı olmayı sigaraya bağlamak tamamen sığlıktır kusura bakma. Sigarayı bebeğine rağmen bırakmamak bana göre umursamazlıktır, emanete hıyanettir. Her şeyin bir çözümü yolu var bırakmak isteyen her türlü bırakır. Ben de zamanında deli gibi sigara içen biri olarak söylüyorum.