123456sdsd ay kız bu ne valla bu kadar uzun yazmaya gerek var mıydı. Sen benim hayatımı nerden biliyosun ki ben çocuğuma cips yediriyormuşum gibi konuşmuşsun. Benim oğlumda 1 buçuk yaşında bu zamana kadar her şeyini ayrı yaptım onun bütün yiyecekleri organik özel alıyorum köy yumurtasından bebek irmiğine elma konsantresine kadar kime ne anlatıyorsun sen ya hayırdır cahil biri var sandın sanırım karşında. Ben oğluma aylık 5.000 tl kil alışveriş yapıyorum her gün et haftada 2 defa balık yediriyorum benim tırnağım olamazsın. Söylemek istediğimi anlayamıcak kadar kapatmışsın kendini bence dışarı çık ve 10 defa nefes al, oksijen iyi gelecektir. Çocuk bu sonuçta biri yerken mutlaka o da yemek isticek yakasından tutup alamazsın ya çok saçma elimde olsa çocuğumu sarıp sarmalarım ama bi yere kadar engel olunabilir bu benim düşüncem saygı duymak zorundasın. Asıl konuya gelecek olursak arada sigara içiyorum çünkü kardeşimin düğün zamanı eşimle çok büyük kavgalar ettik. Bu kavgalar ayrılık aşamasına kadar getirdi bizi kardeşimle aralarında tercih yapmamı istedi çok zor dönemden geçtim hamileliğimden önce içiyordum zaten ama o stresle tekrar başladım. Oğlum dünyadaki her şeyden çok daha önemli değerli ama ona verimli olamıyordum devamlı ağlıyordum ve sütümle üzüntümde geçiyordu bende sigarayla sakinleyebiliyrdum insanların ne yaşadığını ve neyin sonucunda bunu yaptığını bilemezsin öyle tepeden tepeden konuşmak ne kadar güzel ya. Bilerek uzun yazdım bu arada senin yaptığını yaptım okuyup yorulmuşsundur umarım bi daha böyle şeylere atlamazsın