AyseNill Yasinuguriklima evet dersane de iyi aslinda, ozellikle cok misafiri gelenler icin 🙈 Planli olduktan sonra başaracağız insallah 💪
AyseNill elmaliturta yaaaa ne güzel masallah böyle bir karar almak, cok iyi yapmışsınız 🙏 Asla vazgecmeyin 💫😇
elmaliturta AyseNill bence açık iyi yaptım 4 yıllık bölüm iki yıl daha diş sıksam öğretmen olcam ama o iki yılı bu şekilde geçirmek istemediğime karar verdim kimisi delilik diyor kimisi tebrik ediyor 😊
AyseNill Daisyy Kısa süreli aralar versek de vazgecmeden yola devam insallah.. Muhakkak hepimizin zor zamanlari oluyor ama başarabiliriz, vazgecmek yok, biz anneyiz , cok güçlüyüz 💪❤🥰💫
Daisyy AyseNill kesinlikle haklısınız bebeğimizle verdiğimiz emek çok daha değerli olacak eminim 😊 hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah 😊
Bambam AyseNill inşallah Allah yardımcımız olsun zor ama imkansız değil kesinlikle yapabiliriz 😊 Ben de yazarak not alarak çalışmayı çok seviyorum ama baktım yetişecek gibi değil kurtarıcı oldu video ders notları benim için dedğiniz gibi bol soru çok önemli
Mervekrblt Bende 2020 kpssye hazırlanıyorum oglum 11 aylık gündüz vakit bulmak mümkün değil ancak uyuyunca ve hafta sonu eşim evdeyken bi ara basladım sonra oglum hasta oldu ben hasta oldum derken 2 hafta geçti bu aralar yine baslamam lazım mehmet eğit hoca lisanstan girecek adaylar şubat ayına kadar konu anlatımını bitirsin sonra bol soru ve deneme seklinde ilerlesin diyor önlisans ve ortaöğretimden girecek adaylar ağustosa kadar konu anlatımlarını bitirsin sonra yine aynı şekilde bol soru ve deneme ve genel tekrar şeklinde gitsin diyor ben ortaöğretimden giricem inşallah başarılı oluruz🥰
asocialmom Mervekrblt ortaöğretim için tercihler baya kısıtlı sanırım ben de girmek istiyorum ama alım da çok az boşuna mı uğraşmış olurum bilmiyorum 🤷♀️
AyseNill Mervekrblt Başarılar dilerim insallah 🥰🙏 Evet ben de öyle planlıyorum, subata kadar insallah konular bitmis olur 👍💫💗
omerinannesi5320 2020 KPSS YDS ve ikinci üniversite sınavına hazırlanıyorum açıktan bir bölüm daha okumak istiyorum ben rutini akşam oğlum 19.30 20.00 gibi uyuyor 2 saat kendime vakit ayırıyorum 10 gibi uyuyup gece 3 te kalkıyorum çok dinç oluyorum gerçekten yetiyor insana sabah 8 e kadar dinlene dinlene çalışıyorum 8 de oğlum uyanıyor o şekilde devam
omerinannesi5320 AyseNill bir iki gün denedikten sonra oluyor 2 vardiya çalışıyor şu an oğlum ameliyat oldu doğar doğmaz ben kendim bakmak istiyorum bir buçuk 2 yaşına kadar poposuyla ilgili ek gıda ve kaka eğitiminde yanında olmam gerekiyor öyle hissediyorum rahat yaşayalım diye 12 de gidiyor gece 2 de geliyor gelince beni uyandırıyor beraber vakit geçiriyoruz biraz o uyuyor ben çalışmaya başlıyorum e haliyle gece o saatte kalkınca ve bütün gün çocukla ilgilenince uykum erken geliyor 2 3 günde rutin oluşturduk çok şükür herkese başarılar diliyorum Allah gönlünüze göre versin
AyseNill Deletedmom307 insallah güzel bir alım olur, benim de 2019 puanım var ama malûm hazırlıksız girdim ona, yüksek kontenjan olmasi lazım, insallah tez zamanda gelir müjdesi, bu sefer gec kaldilar duyuru için
Dilek_0765 elmaliturta Bahar66 günde 2-3 defa kaka doku bezini değiştiriyorum hani sütüm yetersizse bu kaka nerden geliyor bide ağlıyor ağzını gezdiriyor hep bende mama veriyorum iki gündür ama onun yanında yinede hep meme veriyorum sütüm gelsin diye
Mervekrblt asocialmom yani evet cok yüksek puan almak gerekiyor yerleşebilmek için benim eşim adliyede mübaşir biraz onun torpilinden yararlanıcam inşallah
omerinannesi5320 Deletedmom307 teşekkür ederim Allah herkesin gönlündekini nasip etsin emekleri boşa çıkarmasın
Mervekrblt asocialmom ama eşim her zaman der ne kadar torpil olsada puani cok iyi katip olucaksa klavyesi cok iyi olan biri torpilliden önce alınır ama bunun için ciddi anlamda iyi olmak gerekiyor
AyseNill Deletedmom307 puanim orta karar bizim bölüm icin, sıralamam 700 lerde 🙈 Ama kontenjan 150 lerde olduğu icin , 75 üstü puan alıp ilk 200 300 e girebilmem lazım. Insallah gönlünüze göre olsun sizin de 🙏💗
Zeyfe Lavanta01 merhaba YDS calışmak istiyorum bende siz çalışabiliyor musun İngilizce durumunuz nasıl seviyede