Bambam Deletedmom307 kesinlikle video defter notları çok işe yarıyor ben de bu sene aldım ve yazma derdinden kurtuldum 😅
AyseNill Bambam öyle kesinlikle, sadece sağına soluna bir seyler ekliyorum, vakit olsa da yazabilsek aslında, yazarak çalışmak da cok guzel oluyor ama "AZ KONU, ÇOK SORU" slogani ile insallah bol soru ile yapabiliriz 💫💪📝👩💻
Bambam Deletedmom307 pegemden başka soru bankası hangi kaynakları tercih ettiniz malum tek soru bankasıyla olmuyor 😁
Bambam Deletedmom307 😅 çok mantıklı öyle bi şey bulursam ben de bakayım siz baya çalışmışsınız ama ya inşallah ben de düzgünce çalışabilirim bazen aksıyor 🤦♀️
Yasinuguriklima Bende inşallah kpss kursuna gideceğim bu sefer bebeğim 10.5 aylık 1 yaşına girince başlıyor kurs şimdilik evde tarih kısa notlar yazılı kartlar var onları okumaya çalışıyorum inş bu sefer son olur yayın olarak tabi ki pegem ve benim hocam isem yayıncılık ben video izleyerek değilde anlayarak okumayla daha iyi öğreniyorum galiba tabi sakın kafayla😊😊
AyseNill Yasinuguriklima evet dersane de iyi aslinda, ozellikle cok misafiri gelenler icin 🙈 Planli olduktan sonra başaracağız insallah 💪
elmaliturta AyseNill babamın ısrarı üzerine yazdığım bölümü bırakma kararı aldım yarısında istediğim bölüm olursa oraya geçeceğim tekrar unide sınavına hazırlanıyorum kızımı uyutunca gece uyumuyorum 3 4 saat çalışıyorum ancak böyle oldu
AyseNill elmaliturta yaaaa ne güzel masallah böyle bir karar almak, cok iyi yapmışsınız 🙏 Asla vazgecmeyin 💫😇
AyseNill 2miniginannesi Mehmet celal hocadan inkilap tarihini dinlemeyi düşünüyorum ama Ramazan hoca da can ya 😇 Istifade edelim insallah, hepsi birbirinden iyi zaten 💫
Bambam AyseNill inşallah Allah yardımcımız olsun zor ama imkansız değil kesinlikle yapabiliriz 😊 Ben de yazarak not alarak çalışmayı çok seviyorum ama baktım yetişecek gibi değil kurtarıcı oldu video ders notları benim için dedğiniz gibi bol soru çok önemli
AyseNill Deletedmom307 cok iyiymis aslında ama her kırtasiyede olmuyor, internetten falan bulursak paylasalim burada 👍
Daisyy AyseNill ben de 2020 kpss hazırlanıyorum. 2 hafta güzel çalıştım sonra noldu oğlum sünnet oldu ve 4. Ay atağı başladı düzenimiz bozuldu ders yalan oldu. Bakalım düzene girince mutlaka yine çalışacağım. Ben de video izliyorum ama tarih videoları başlı başına çok uzun ben genel tekrar izlemeye düşünüyorum. Sonra bol soru. Allah yardımcımız olsun
AyseNill Daisyy Kısa süreli aralar versek de vazgecmeden yola devam insallah.. Muhakkak hepimizin zor zamanlari oluyor ama başarabiliriz, vazgecmek yok, biz anneyiz , cok güçlüyüz 💪❤🥰💫
elmaliturta AyseNill bence açık iyi yaptım 4 yıllık bölüm iki yıl daha diş sıksam öğretmen olcam ama o iki yılı bu şekilde geçirmek istemediğime karar verdim kimisi delilik diyor kimisi tebrik ediyor 😊
Daisyy AyseNill kesinlikle haklısınız bebeğimizle verdiğimiz emek çok daha değerli olacak eminim 😊 hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah 😊
Mervekrblt Bende 2020 kpssye hazırlanıyorum oglum 11 aylık gündüz vakit bulmak mümkün değil ancak uyuyunca ve hafta sonu eşim evdeyken bi ara basladım sonra oglum hasta oldu ben hasta oldum derken 2 hafta geçti bu aralar yine baslamam lazım mehmet eğit hoca lisanstan girecek adaylar şubat ayına kadar konu anlatımını bitirsin sonra bol soru ve deneme seklinde ilerlesin diyor önlisans ve ortaöğretimden girecek adaylar ağustosa kadar konu anlatımlarını bitirsin sonra yine aynı şekilde bol soru ve deneme ve genel tekrar şeklinde gitsin diyor ben ortaöğretimden giricem inşallah başarılı oluruz🥰
asocialmom Mervekrblt ortaöğretim için tercihler baya kısıtlı sanırım ben de girmek istiyorum ama alım da çok az boşuna mı uğraşmış olurum bilmiyorum 🤷♀️
AyseNill Mervekrblt Başarılar dilerim insallah 🥰🙏 Evet ben de öyle planlıyorum, subata kadar insallah konular bitmis olur 👍💫💗
omerinannesi5320 2020 KPSS YDS ve ikinci üniversite sınavına hazırlanıyorum açıktan bir bölüm daha okumak istiyorum ben rutini akşam oğlum 19.30 20.00 gibi uyuyor 2 saat kendime vakit ayırıyorum 10 gibi uyuyup gece 3 te kalkıyorum çok dinç oluyorum gerçekten yetiyor insana sabah 8 e kadar dinlene dinlene çalışıyorum 8 de oğlum uyanıyor o şekilde devam