AyseNill Deletedmom307 puanim orta karar bizim bölüm icin, sıralamam 700 lerde 🙈 Ama kontenjan 150 lerde olduğu icin , 75 üstü puan alıp ilk 200 300 e girebilmem lazım. Insallah gönlünüze göre olsun sizin de 🙏💗
Zeyfe Lavanta01 merhaba YDS calışmak istiyorum bende siz çalışabiliyor musun İngilizce durumunuz nasıl seviyede
fatima AyseNill Ales e girmek istiyorum ama devamı için ingilizceyi halletmem gerek ay bilmiyorum 🤷♀️
Zeyfe fatima merhaba İngilizceyi çalışabiliyor musunuz ne düzeydesiniz bende çalışmak istiyorum başlamayın düşünüyorum
Lavanta01 Zeyfe baslamistim ama yatili misafirim vardi 1 hafta gitti malesef . tekrar motive olmaya calisiyorum. Siz nisandaki sinava mi gireceksinzi
Zeyfe fatima İngilizce temelinden mi başladınız yoksa YDS odakli mi gidiyorsunuz benim İngilizce hiç yok denecek kadar az İngilizce temelinden başlamayı düşünüyorum
fatima Zeyfe araştırdığım kadarıyla YDS ingilizcesi için en baştan başlamaya gerek yokmuş. YDS üzerinden çalışanların 70-80 aldığını biliyorum.. bende YDS üzerinden çalışmaya başlamıştım. youtube'dan benimhocam sitesinden başlamıştım tavsiye ederim
Zeyfe fatima hiç temelim yok diye en baştan başlamak istedim öyle bişey varsa çok iyi İnstagram varsa ordan konuşup yardımlaşabiliriz cnm
Ogretmenannis AyseNill ramazan yetgin tavsiye ederim o hoca sayesinde 27 tarih sorusunda 26 net yaptım birebir derslerine de girmiştim internetten videolarını da izledim aynı şekilde coğrafyayı da fullemistim
Ymeltem06 Kızlar bence vatsap grubu kurun. Grubun kuralları olsun örneğin gruptaki herkes en az iki saat çalışsın gün sonu kronometre atın eğer bir haftada iki gün çalışmayan olursa 2 saat atın onu gruptan ceza olarak iki hafta almayın gruba. Herkes ertesi günün ders çalışma planını atsın. Biz öyle bir grup kurduk ve çok faydasını gördüm ben
Zeyfe Lavanta01 ben başlıcam da çocukla zorlanıyorum başlayıp bırakmadan çalışmak istiyorum İnstagram varsa ordan konuşabiliriz
Yvzasmn AyseNill bende lisans kpss sınavına gireceğim. Bebeğim 2,5 aylık henüz çok küçük sürekli emmek istediği için baya zorlanıyorum daha önce sınava girmediğim için alt yapım hiç yok herşeye sıfırdan başladım yani. Bende benim hocam videolarını izleyerek ilerliyorum bide ders notlarını aldım onlardan videolarla aynı seviyede yazmadan ilerleyebiliylrum çok rahat oluyor. Aynı zamanda tarih coğrafya ve vatandaşlıktan yine benim hocam soru bankasını aldım konular iyice pekişsin diye. Tarihten tarihin pusulası diye bir kitap çok fazla öneriliyor onu almayı düşünüyorum. Şimdilik bu durumdayım yeni başladım sayılır. Planında öncelikle 2 ay içerisinde tarih ve coğrafyayı bitirmek sonraki bir ay içinde vatandaşlık ve Türkçe. En son matematik. Her gün şimdiden 10-15 paragraf sorusu çözebilirsemde paragraf konusunda da sıkıntım kalmayacak inşallah
Mukaddes91 AyseNill arkadaşlar bende KPSS hazırlanmaya başlıyorum video izlemeyi istiyorum hangi hocaları önerirsiniz 🤗