Gizemctn Egenim kızım 14 aylık bazen oda kabız oluyor çay kaşığı ile veriyorum düzeliyor yada mamasina katıyorum bı sorun yaşamadık.
Egenim Deletedmom_39 sma kullanıyorum . Aptamılden geçtim gaz yapıyor diye gerçi hiç bişy fark ettirmedi . Bide bebelac alayım ozaman
Egenim Deletedmom_39 normal 0-6 ay alıcam değil mi? :) yarın alıcam hemen ev mama doldu . Onları napıcam ya :))
Karpuzlu_lolipop Egenim ben veriyorum canım mamasina az bişey döküp içiyorum rahat yapıyor her gün değil tabi arada. Midesine iyi geliyor bağırsaklarını temizliyor doktorum kullanabilirsin demişti
Gmznr2909 Egenim bebekac güzel kaka yaptırıyor ve hangi mama fayda edeceği hiç belli olmuyor inşallah bebisine iyi gelen mamayi bulursun
Deletedmom_39 Egenim evet 1 numara al canım. Bi kaç gün bebelacla kaka normale dönsün; bi sma bi bebelac vere vere bitirirsin elindekileri 🤗 biz öyle yapmıştık
koalamiyim Egenim ben bir dönem her mamasına 1 çay kaşığı katıyordum, başta iyiydi ama sonradan çok faydası olmadı. Mamayı değiştirdik öyle düzeldi 🙈
Egenim Deletedmom_39 canm bnm bebeğime bugun aldım verdim şimdi kakasını yaptı . Valla hepiniz iyiki varsınjz. Kendi kendine yaptı hemde . Bezine bi baktım sasırdım. Sma belkide hep sancı yaptı ona.
emayy Egenim sabah akşam 1 çay kaşığı mamasına koyardım ben doktor söylemişti.Ama zeytinyağını tek sakın verme boğabilir bebeği Allah korusun