Aselzeynep61 Benm doktorum da ver dedi hep ama zeyrin yapı verirken bebek öksürürse ciğerlerine kaçma ihtimali varmış yiceğine veya sütüne karıştırıo vermek lazımmış
Ozlem2904 Egenim çok riskli soluk borusuna kacarsa aspire edemezsiniz. Bence sağlık ocağı Dr u ile gorusun eger kabizsa fitil verir. Gaz sansjsjndan dolayı ikiniuor olabilir
Egenim Ozlem2904 tmm önce doktora gideyim , ama gazdan değik kaka yapacagında asla desteksiz yapamıyor benım zorlamamla yapabiliyor .
Deletedmom_39 Egenim hep böyleyse zeytinyağı da bi kaç kullanımdan sonra fayda etmez canım hangi mamayı kullanıyorsun 👀 aptamil ve sma benimkini kabız yaptı en iyisi bebelac
Egenim Deletedmom_39 sma kullanıyorum . Aptamılden geçtim gaz yapıyor diye gerçi hiç bişy fark ettirmedi . Bide bebelac alayım ozaman
bypolat Egenim zeytinyağını mamasinin icin koyup öyle verin bir çay kaşığı her manasına koyun hiç bir problem olmaz zamanla düzelecek
bypolat Egenim mama da Bebelac çok iyi onu bende kızıma kullandım ama ilk başta sma kullandım sonra kızım da reflü olunca reflü maması Bebelac Gold da vardı kullandım ve daha Bebelac devam ettim memnunda kaldım
gizzzy35 Egenim doktorumuzun tavsiyesiyle bende verdim ama her gün değil çok kabız olduğunu hissettiğim zamanlar. Mamasının içine 1 çay kaşığı koyardım hakiki zeytinyağı
bsraoyku Egenim kabızken bende çok berdim mamasına katıyordum doğal zeytin yağıysa verin marketlerdekini vermeyin
Gizemctn Egenim kızım 14 aylık bazen oda kabız oluyor çay kaşığı ile veriyorum düzeliyor yada mamasina katıyorum bı sorun yaşamadık.