venusbal rabbim evladınızdan güldürsün. Çok mutlu olun, güzel günler yaşayın torunlarınızı büyütün insallah☺️içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim . Eğitim hayatını bile kafama takıyordum. Okusun, çalışsın aktif olsun istiyordum. İnsallah sayenizde daha kolay atlatacağım hatta ara ara girip yazdıklarınızı okuyacağım💕 biz biraz daha şanslıyız belki de kızımın böbreği belirti verdiği için biz daha doğmadan korumaya çalıştık suan elhamdülillah bir böbreği tamamen sağlıklı diğerinde yok denilecek kadar az bir fonksiyon kaybı var umarım koruyabiliriz . Bu arada ankaradaysanız Koray agrasın kliniğinde fizyoterapisti nörojenik mesaneli kişilerle çalışıyor. Burdan bir arkadaşla konuşmuştuk onun oğluda tak yapıyor. Onlar Halil tugtepeye gidiyorlar İstanbul’da. Halil beyin bünyesindeki fizyoterapistler 18 sene tak yapan bir kadını sonda dan kurtarmışlar. 13 yaşında bir çocuk ise günde 1 e düşmüş tak durumu. Belki sizde Koray beyle bir görüşebilirsiniz. Koray beyin kliniğinde baya yoğun her gittiğimde gerçekten çok hastası oluyor fizyoterapistinin. Ben bu konuda eğitim almadım kendim birebir bilmiyorum suan için ne kadar ümit vededildiğini ama fayda görenler oluyor. Umarım sizin şifanıza da vesile olurlar