kelebek_17 zumra13- Doona, tek parça, tak çıkar derdi yok, katlanınca oto koltuğu oluyor, sürüşü çok rahat, ben aşırı memnunum.
Ccrescentt Ayseee60 merhaba ben de ayni sekilde kraft time x aldim ama ben de icine puset konan kabin boylardan bakiyorum su anda. Litrax hangisi 3 4?bi de kaca sattiniz acaba satamadim da hala🙄
Ayseee60 Ccrescentt litetrax e bende ki ana kucağı konabiliyor içine ilerde ama biz saten puseti hiç kullanmadık desem yeri hastaneden gelirken bile kucağımız da geldi. Yinede koyulan bir model almak istedim ilerde fikrim değişebilir diye çok severek aldım litetraxın daha yüksek fiyatlılarıyla arasında hiçbir fark yok desem yeri tutma yerinde berraklık olması ve tentesinin fermuarlı bı tık daha uzaması bunlar İÇİN 1000 tm vermedim tentesi zaten uzun çünkü sürümü çok kolay. Dolaptan 1400e sattım pusetle elimden cıkması için çünkü hemen yenisini almam gerekti
Nergisssss zumra13- pier cardin aldim ama baston tipi araba onlar daha ideal kabin boy diye geciyor ben hep kanguruyla gezdirdim 4. Ayda anca ihtitaç oldu acikcasi almasam hala olmazmista 6 aylik 2 kez kullandik
[silindi] zumra13- chicco london baston bebek arabası. Hafif tek elle açılıp kapanan bir araba. Arkası tam yatıyor. Ama tentesi kısa maalesef ona bir çözüm bulamadım
Masimiyonellame Yoyko travel aldım fakat aracıma sığmıyor. Aracıma port bagaj aldım arabanın iskeletini oraya koyuyor puset araç ıcınde kalıyor. Ama pişman oldum daha mınımal bir araba alabilirdim diye . Önermiyorum (clio arbaa)
Uffsananebeslk zumra13- Hamilton aldım cok memnunum dar yerde bile dönmesi kolay💗 Geçen yıl aldım 2 bin tl ye e bebekten
Ebruceyda mercimekmi oto koltugu derken yalnizca ilk 6 ay icin degil mi? Bebek arabalarinin pusetleri de zaten ilk 6 ay oto koltugu olarak kullanildigindan ayrica koltuk alinmiyor ki. Ne demek istediginizi tam anlayamadim.
mercimekmi Ebruceyda satıcı bize bebek 13 kg oluncaya kadar her türlü kullanabilirsiniz demişti doonanın ayrıca uçaklarda kullanımı için de sertifikaları var. Biz bebeğimiz sığdığı sürece oto koltuğu olarak da kullanacağız
Ebruceyda Joie litetrax aldim bebegim 10 aylik ve 1 haftalik oldugundan beri hergun kullandik. Cok cok memnunuz. Yagmurlugu ve battaniyesi olmasi da cok avantaj.
Tuba_engn zumra13- Chicco Trio love up 3/1 almıştım 2.5 yıl önce bebeğim şuan 25 aylık. Ben hepsinde çok rahat kullandım. Puseti, portbebe, baston. Bebek arabasını seven bir bebeğim bar ve yaz kuş kullandık rahatım. Tek döküntü uzun kapanması. Ama ben alıştım sıkıntı yok.
Z_m_K RanaSalih maclaren quest arc modeli, evet yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Tam düz bir şekilde yatabiliyor çünkü arkası. Travel sistemler gibi bir araba değil, baston modellere daha yakın ama çok çok kullanışlı gerçekten
kivanccmom EflinSareMoM bebeğim 1 yaşında geçen hafta aldık kesinlikle chicco goody plus daha önce travel sistem kullanmış biri olarak çok tavsiyemdir bu araba videolarını izlemenizi tavsiye ederim
NmalkoC zumra13- biz doona kullanıyorduk doğduğunda gayet kullanışlıydı fakat ancak 6 aya kadar kullanılıyor şuan stokke kullanıyoruz cok memnunum bide iki kanca taktım şasesine pazar market torbalarını dolduruyorum yaklaşık bi 30.40 kg a kadar da arkasında eşya taşıyor henuz sağlam 🤣