curly_mom zumra13- joie mirus çift yönlü bebek arabası kullandık biz. Çok rahat kullanışlı ve hafif bir arabaydı 👍🏼
Kasendem zumra13- chicco ohlala 2 kullanıyorum 3.8 kg ağırlığında bebek arabası baston tipi tam yatabiliyor benim evimde asansör yok kolay indirebilmek için hafif olduğundan tercih ettim katlanıncada kabin boy oluyor tavsiye ederim
Damlanurrr EflinSareMoM baby Plas taxi baston Bebek Arabası kullanıyorum ben çok memnunum travel sistem Bebek Arabası pismanliktir net Tek basinaysaniz bır yere gidecekseniz çok zorluyor çok ağır ve üç parça şeklinde oluyor puset için yeni doğan zamanı ihtiyaç olabiliyor ama bence kesinlikle baston araba en iyisi benim kullandığım araba fiyat performans ürünü 😘
Tosbaaa Kanz d go travel sistem kullanıyordum gayet kullanımı rahattı ama tek elle katlanır araba arıyordum ki hamilton r1 modeline denk geldim çok kullanışlı rahat hafif ve bebeğim kucağımdayken rahatlıklıkla açıp kapatabiliyorum. Yalnız tekerlekleri küçük arnavut kaldırım ya da kırsal kesimde kullanımı zor olacaktır. Hatta kanz modeli satışa çıkardım ilgilenen olursa fiyatta yardımcıda olurum.
iremsinan zumra13- anex e type var bende cok severek aldım ama kızım binmiyor oturmuyor satıyorum bilginiz olsun.
limoncicegimFO zumra13- yoyko city bebek arabası aldık güzel memnunum şimdilik yoyko ultimate de aynı kalite
kelebek_17 zumra13- Doona, tek parça, tak çıkar derdi yok, katlanınca oto koltuğu oluyor, sürüşü çok rahat, ben aşırı memnunum.
Ccrescentt Ayseee60 merhaba ben de ayni sekilde kraft time x aldim ama ben de icine puset konan kabin boylardan bakiyorum su anda. Litrax hangisi 3 4?bi de kaca sattiniz acaba satamadim da hala🙄
Ayseee60 Ccrescentt litetrax e bende ki ana kucağı konabiliyor içine ilerde ama biz saten puseti hiç kullanmadık desem yeri hastaneden gelirken bile kucağımız da geldi. Yinede koyulan bir model almak istedim ilerde fikrim değişebilir diye çok severek aldım litetraxın daha yüksek fiyatlılarıyla arasında hiçbir fark yok desem yeri tutma yerinde berraklık olması ve tentesinin fermuarlı bı tık daha uzaması bunlar İÇİN 1000 tm vermedim tentesi zaten uzun çünkü sürümü çok kolay. Dolaptan 1400e sattım pusetle elimden cıkması için çünkü hemen yenisini almam gerekti
Nergisssss zumra13- pier cardin aldim ama baston tipi araba onlar daha ideal kabin boy diye geciyor ben hep kanguruyla gezdirdim 4. Ayda anca ihtitaç oldu acikcasi almasam hala olmazmista 6 aylik 2 kez kullandik
[silindi] zumra13- chicco london baston bebek arabası. Hafif tek elle açılıp kapanan bir araba. Arkası tam yatıyor. Ama tentesi kısa maalesef ona bir çözüm bulamadım
Masimiyonellame Yoyko travel aldım fakat aracıma sığmıyor. Aracıma port bagaj aldım arabanın iskeletini oraya koyuyor puset araç ıcınde kalıyor. Ama pişman oldum daha mınımal bir araba alabilirdim diye . Önermiyorum (clio arbaa)
Uffsananebeslk zumra13- Hamilton aldım cok memnunum dar yerde bile dönmesi kolay💗 Geçen yıl aldım 2 bin tl ye e bebekten