Hollymolly zumra13- hamileyken deli gibi araştırdım ve greentom Classic aldım. Şimdi fiyatı ucmuş maalesef. İlk altı ay maxi cosi puset ile kullandık ama oglum puset sevmiyordu ne zaman geniş kendi aparatına geçtik o gün bugündür sürekli dışarıdayız maşallah 🧿 sürümü aşırı kolay. Tekerleri Oyuklu degil o yüzden kir tutmuyor. Yatış kademesi çok iyi. Kolay açılıp kapanıyor Katlandıgında valiz gibi sürülebiliyor. Beş yaşına kadar kullanılabiliyor 100 kilo taşıyor. Sepeti küçük biraz daha büyük olabilirdi. En büyük hatam çantasını almamak oldu cünkü cantası arabaya takılabiliyor sepet gibi büyük oluyor öyle olunca. Ama modeli renkleri harika üstelik geri dönüşümden üretilmiş çevre dostu bi ürün. Ben aşırı memnunum Ya biraz fazla yer kaplıyor ama
Yagmur1c zumra13- Travel sistemden chicco ohlala aldım mükemmel ötesi hafif ve tek elimle aç kapa yapabiliyorum evim merdivenli olduğu için kolay oluyor travel sistemde güzel ama ağır oluyor
Ebruarsln Selmaaaaaaa ben 2 buçuk aylık olan kızım için bu gün sipariş ettim sizce kullanabilir miyim bu aylarda ?
Deletedmom_112 zumra13- Hamilton R1, çok memnunum, kabin bo, hafif, tek el ile açılıp kapanıyor,az yer kaplıyor, sürüşü güzel. Birde yağmurluk aldım kışın da kullanırken sorun olmuyor. Birde en güzel yanlarından biri ise 22 kiloya kadar taşıması.
mrv26 zumra13- baby home çift taraflı bebek arabası aldım yenidoğandan itibaren gayet oyun kullanıyoruz bebeğim şuan 3 aylık. Hem kullanışlı hem fiyatı da uygun tavsiye ederim
Kubra381 zumra13- Kanz F-go kullanıyorum çok memnunum. Kıbrıs’a görevli olarak geldik hafif kullanışlı olsun yer kaplamasın diye kabin boy tercih ettim iyi ki de öyle almışım ☺️☺️
-Deniz_ İnglesina trilogy kullanıyorum çok rahat bir araba 3 çocuk büyüttü daha da büyütür. Kullanımı rahat taşlı yollarda bile sıkıntısız kullanılıyor. Biraz ağır bir araba taşıma açısından zorlanılsa da ben yinede seviyorum bu arabayı ayrılmam zor olacak 😅
Denezmeh zumra13- cybex mios aldim cok memnunum oglum 8 aylik 5. Aydan sonra puseti yeri mios un kendi koltugunu kullanmaya basladim icinde gayet rahat uyuyor tek basima disari ciktigimda arabayi katlayip bagaja cok rahat koyabiliyorum tavsiye ederim
Alissya zumra13- bagi easyfold 2 travel ben çok memnunum. Kapandığında fazla yerde kaplamıyor. Sürüşüde gayet rahat.
-erCansu- HONEYBABY_ içinden aparat çıktı iki adet önünde korumalık oluyo ya tutunma yerı onu çıkarıp boşluklarına aparatları takılıyo o aparatlarada puset takılıyo
Milos zumra13- anex air z mükemmel portatif iki yönlü hafif manevrası filan çok iyi baya araştırdım bende tavsiye ederim
Karpuzlu_lolipop zumra13- babyforce bf-190 🙂 şu zamanda aldığım en uygun bebek arabası bence . Hemde çok hafif klasik araba baya kullanışlı 2 3 yaşa kadar da kullanılır bence puset de almadım hiç hatta direk içine yatırıyorum yatak yapıp