-erCansu- HONEYBABY_ ay canm galiba sadece joıe nin puseti takılıyor sanırım satıştan kalkmış ikinci el stelere joıe pact yazarsan çkar yani istiyosan ben arabanın ve o aparatların fotosunu atabilirim
sseker zumra13- ben kinderkrafti tercih ettim. Hem hafif hem koltugu cok kolay degisiyor iki koltugu var biri oto koltuk digeri ise hem yatak oluyo hem oturabiliyo cok kullanisli. Kinderkraft 3en1 diye geciyo
Senazeynep3425 mercimekmi şuan hala kullanıyorum canım. 4 aylık bebeğim. Yazın kullanmak için baston Bebek Arabası arayışına girdim ama bakalım.
Selcan zumra13- e bebek in traverten sistem bebek arabasını almıştık ilk önce yani zorlu yollarda vs sürmesi çok kolay ancak bir süre sonra taşıması zor olduğu için chicco nun bebek arabasıni aldık hafif ama biraz çocuk agirlastiginda sürmesi zor oluyor ama çok kolay taşıması vs. Biz birini 4 yıl önce birini 3 yıl önce aldık tabi. Bebeğinizin rahatı önemli ancak yolları da düşünerek rahat surebilceginiz şekilde ki arabaları bakın bence
Nilist Kızım 8 yaşında. O 6-7 aylık olınca baston tipi arabaya geçmiştik. O arabayı saklamıştım. Oğluma onu kullanıyorum. Kraft marka. Hem çok hafif hem hala taş gibi.
GkcYnr zumra13- doona bebek arabası kullanıyorum. Boyutu küçük ama hem puset hem araba koltuğu oluyor şuan çok memnununuz tek negatif tarafı uzun süre kullanılamıyor olması😢
bebekece zumra13- doona kullanıyoruz kızım 7 aylık olacak ilk günden beri cok memnunum oto koltuğu olarakta kullanılması hem maddi açıdan hemde kullanım açısından kolaylık sağlıyor ayrıca kapatıp odasında bi köşeye koyuyorum yerde kaplamıyor ne arabada ne evde. 1 bucuk 2 yaşına kadar kullanılıyor bu ürün sonrasında da baston almayı düşünüyorum
Z_m_K RanaSalih maclaren quest arc modeli, evet yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Tam düz bir şekilde yatabiliyor çünkü arkası. Travel sistemler gibi bir araba değil, baston modellere daha yakın ama çok çok kullanışlı gerçekten
Tubidii Kusura bakmayın çoktandır uygulamaya girmiyorum. Belki de araba almışsınızdır. Biz arabadan memnunuz. Ev ve arabada yer probleminiz yoksa gayet konforlu ancak cidden fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri de baya büyük olduğu için
birkucukanne Adelikoo merhabalar hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz acaba yardımcı olur musunuz bende alacağımda