Nimess57 Minkpndam biz hissetmedik sinoptayız eşimde neden indirdi bilmiyorum şu an sürekli titriyor telefon sinirim bozuldu 🤦🏻♀️ Artçılar oluyor bazı şehirlerde.
Minkpndam Nimess57 bu artçı değildi çünkü elazığda artçı beklenmiyor deprem bekleniyor Çok korkuyorum kızım uyandı şimdi daha çok korkmaya başladım insanlar aşağıda inmiş
Nimess57 Minkpndam elazığ 4.6 iki kere sonra 2.7 ,3.5 ,4.5 ,2.1 allah yardımcınız olsun inşallah bi şey olmaz. Başka şehirlerde de küçük küçük oluyor (adana maraş malatya hatay konya adıyaman)
Nimess57 Minkpndam korkmayın çocuğunuzda hisseder bence deprem çantanız yoksa şimdi hazır edin hiç değilse hemen alıp çıkabilirsiniz ben bile stres oldum fakat çocuklarımız için metanetli davranmalıyız
Nimess57 Minkpndam yaa çok tatlısınız ☺️ Ama kendiniz içinde bi şeyler koysaydınız tabi evlatlarımızı düşünüyoruz ama önce biz iyi olmalıyız ki onlarada iyi gelelim
Nimess57 Minkpndam ben herkesi kendim gibi sandığım için 😅 kendiniz daha iyi bilirsiniz zaten de ben ilk alacağım şey hırka ya da mont gibi bi şey
Minkpndam Nimess57 önceden hep açık seçik yatardım deprem günü göbeği açık pijamamla südyensiz sokağa kaçtım o gün bugündür polarla yatıom sıcak olursa eğer baş ucuma koyuyorum
Nimess57 Minkpndam yaşayan insanın halii başka. Gece daha olmaz diye düşünüyordum ama sallanmışsınız allahım herkese yardım etsin korusun kollasın
Minkpndam Eysar bizimde öyle inan paralar altınlarım hep çantada yanımda eşimin pant kazağı baş ucumuzda