Birminikannesiyim Minkpndam Allah yardım etsin Van’dan tut diğer uca kadar sallaniyoruz rabbim kundakta bebelerin hürmetine yere ve göğe sakinlik versin inşallah 🤲
Cookie Minkpndam Evet hissettim muştayım çok sallanmadı ama artık nasıl korku kaldıysa üstümde ona bile uyandım , uykular haram oldu valla 🥺🥱
Cuttepx Minkpndam allahim kurbanim rabbıme ben adanadaym depremi gozlerimle gördüm valla 6 subattan beri uykusuzluktan stresten üzüntüden ölcem artik
Minkpndam Yigitefeannesi bitmiyor ya delircem tam tamam diyorum elazığ sallanıyor Ve zaten beklenen bir deprem var orda ondan daha çok korkuyorum
Bssraa2 Minkpndam geçmiş olsun kandilli rasathane uygulaması var bnde 4.5 oldu bildirim geldi başka şehirdeyim maraş sallanınca burasıda sallanıyor etkiliyor bizi de
Yigitefeannesi Minkpndam bol bol dua elden başka birşey gelmiyor şuan şehir değiştirme imkanın varsa iç Anadolu tarafına gelebilirsin en azından bir süre 🙏🏻
Bssraa2 Minkpndam biliyorum yarım saat önce elazığda oldu 4.5 bildirim geliyor görüyorum maraşta olunca hissediyoruz biz dedim
Bssraa2 Minkpndam allah büyük inşallah bir daha öyle büyük deprem olmaz allah bilirde o bölgede ki fay hattı enerjisini boşalttı büyük deprem beklenmez artık diyor uzmanlar
Minkpndam Bssraa2 naci görür depremden 2 gün sonra büyük deprem bekleniyor elazığda dedi sonra bi iki gün sonra olmaz birdaha dedi
Nimess57 Minkpndam allahım korusun hepimizi. Eşim rasathaneyi indirmiş peş peşe titreyince biri arıyor sandım deprem oluyor bi yerde dedi 😟 ve baktım tam 5 kere sallanmışsınız