ankakusu5058 alın alın, ne kadar erken o kadar iyi. Genelde de ilaçla çözülen şeyler akıntılar ama neden çekesiniz ki :) evet diş hekimine ağzımızı açmak gibi rahat gelmiyor ilk seferşnde ama inanın en az o kadar normal bir durum bu.. bir de daha önce jinekolojik muayene geçirmedi iseniz veya sevimsiz bir tecrübeniz vad ise de muhakkak doktora bundan bahsedin. Anlatın ben utanıyorum, rahat değilim zira bu tecrübe sizin gelecekteki jinekolog muayeneleriniz için de belirleyici olacak. Özellikle devlette bazı ayı doktorlar var cidden, ben yaşamadım ama yalayan arkadaşım var. Size yaklaşımını ona göre ayarlar doktor. Benim bir arkadaşım (ki öyle muayene çekşnxesi yok kızın - hala yok) geri zekalı doktor ooohooo amma vajina varmış sende demiş,sçmış ağzına doktorun haklı olarak, bakanlığa falan şikayet etti. Böyle denyolar da var. Benim de bu acı tecrğbe göz muayenesinde başıma gelmişti düşünün, gözüme mercek muayenesi yapacaktı ve cidden çok zorlandım kadın da bağırdı bana dedim alırım merceği öyle doktor olmayan halimle sizin gözünüze sokarım dedim ve aynen de şikayet ettim. Doktorlar eğitimli diye bir şey bekliyoruz ama bazısında o kumaş olmuyor. Ama inanın çok azında bu durum. Bir jinekoloğunuz oksun ve hep ona gidin hatta.. şimdiden bol şans..