Eslemsura Alyaninannesi01 Alyaninannesi01 iki_prens_annesi Mmelike iki_prens_annesi Civcivim_mira Stresbabacimstress iki_prens_annesi Merveeemeeliss iki_prens_annesi Evrencakar Arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim e devlette herkesin suan süreç devam ediyor diyor Ben haberturk sayfasından baktim pdf olarak indiriyorsunuz yukarıda arama butonu var tek tek bakmak çok zor binlerce sayfa var araba butonuna isminizi soyadınızı yazın cikiyor karşısında tc in ilk 4 rakamı çıkıyor oradan bulabilirsiniz avrupq yakası açıklandı diye biliyorum basaksehir arnavutkoy ve eslenler Allah kim için hayiliysa nasip etsin inşallah
iki_prens_annesi Eslemsura baktm cnm kabul edilenler veya red edilenlerden adim yok bolge bolge cikiyo sanirim
Civcivim_mira Eslemsura canım bence aynı öyle yaptım ama arama butonu çıkmadı ya çok fazla sayfa var bakamadım pes ettim
Stresbabacimstress Eslemsura ben arama yerine yazıyorum ama geri atıyor tekrar iPhone kullanıyorum ondan mı acaba
Eslemsura Civcivim_mira iki_prens_annesi Stresbabacimstress sonsuz17 Mmelike Kızlar ad ve soyad bir de hangi bölümden yazıldığınızi ve tc ilk 4 rakamını söylerseniz bakabilirim ben pdf olarak indirdim arama tuşu var bende ordan bakıyorum
Stresbabacimstress Eslemsura mert genişli 4193 Arnavutköy Başakşehir esenleri seçmiştik bakar mısın rica etsem 🙏🏽 genç