Cennet_annesi Eslemsura ev çekilişi için hak kazananlar açıklandı İstanbul’da , yoksa ev kazananlar mı açıklandı ? Çünkü yeni baktık martta aciklanicak diye biliyorum
Eslemsura Kuzeymomss bilmiyorum canım onu da bence qyni gün değildir zaten bütün iller neredeyse bitti bir istanbul kalmıştı
Merveeemeeliss Eslemsura sadece avrupa yakası kura katılım sonuçları açıklanmış aman ne bekletiyorlar bu insanları bilmiyorum
Alyaninannesi01 Eslemsura ben baktım süreç devam ediyor diyor anadolu yakası Silivri için başvurmuştum .
Eslemsura Alyaninannesi01 Alyaninannesi01 iki_prens_annesi Mmelike iki_prens_annesi Civcivim_mira Stresbabacimstress iki_prens_annesi Merveeemeeliss iki_prens_annesi Evrencakar Arkadaşlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim e devlette herkesin suan süreç devam ediyor diyor Ben haberturk sayfasından baktim pdf olarak indiriyorsunuz yukarıda arama butonu var tek tek bakmak çok zor binlerce sayfa var araba butonuna isminizi soyadınızı yazın cikiyor karşısında tc in ilk 4 rakamı çıkıyor oradan bulabilirsiniz avrupq yakası açıklandı diye biliyorum basaksehir arnavutkoy ve eslenler Allah kim için hayiliysa nasip etsin inşallah
iki_prens_annesi Merveeemeeliss tokinin kendi resmi sayfasimi baktm ole bisey yazmiyo e dewletede baktim surec dewam ediyo diyo
Merveeemeeliss Mmelike belki sisteme düşmemiştir daha tokinin sayfasına girin orda istanbul falan seçin zaten bi avrupa yakası açıklanmış bu ama ev çıkablar değil kuraya kabul edilenler
Merveeemeeliss iki_prens_annesi resmi sitesinde istanbul yazın Avrupa Yakası açıklanmış kuraya kabul edilendler çkmış zaten e devlete belki düşmemiştir
Stresbabacimstress Merveeemeeliss herhangi bi arama butonu yok nasıl baktınız acaba bir sürü sayfa var.
iki_prens_annesi Merveeemeeliss baktim binlerce isim listesi cikti yuz sayfa kadar baktim gerisine bakamdm gozum kanadi artik kisa yolu yok sanirim ogrenmk icin 🙈
Civcivim_mira Kızlar bende başvurmuştum da çok fazla açıklanan var nasıl baktınız tek tek ya kabul edilenlere