Hellomoto ben de yeni kapandim sayilir 2018 de evlendik 2020 de kizim dogdu kizimin yas gununden 2 ay sonra kapandim, giyecek tek bir kiyafetim yoktu, altima sade bi esofman cektim uzerime mont basima tulbent, ciktim disari, ben 24 yasindayim, bu zamana kadar dogru olani yaltigimdan emin oldugum surece disarisi hakkinda ne soylerler ne dusunurler ayiplarlar mi diye dusunmedim hâlâ da dusunmuyorum, sonucta be milletin gozune guzel gorunmek icin kapanmadim, ben allahin kesin emri oldugu icin kapandim, ve rabbim beni, cok cirkin giyinmissin, guzel kombin yapmamissin vs diye asagilamiyor, o yizden insanlara kulak asma sakin, 2 cocugum var digeri oglan 4 bucuk aylik kizim 26 aylik oldu, sadece 1 takim tunik aldim yemin olsun 1 bucuk senedir dugune gidersek de gezmeye de gitsek onu giyiyorum, onun haricinde disari cikarken icime kisakollu uzerine tenimi gostermeyecek uzunlukta hirka aliyorum altima esofman birlestirme yapiyorum acikken giydigim kiyafetlwrimle, tesetturun sartlari belli zaten sacini gostermiceksin, boynunu orteceksin, ziynet sayilan uzuvlarinin sac, boyun, gerdan, kol, bacak, bilek, ense, kalca, bunlarin gorunmemesi belli olmamasi gerekiyor, onun haricinde ister elbise giy, ister takim giy, ister parca giy, ister rengarenk giy, ama unutma rabbim neden bu renkte giydin demez, eger farz icin kapaniyorsan ( yanlis anlamayin, cevremde cok arkadasim var farzi icin degil bana yakistigi icin kapandim, yoksa farzlik bi mesele degil diyen o yuzden boyle soyledim ) simdiden hayirli olsun, eger cok takintiliysaniz takim halinde satilen tunikler vs var, benim goz zevkim cok yok relax takilirim o yuzden ama takimli tunikleri cok begeniyorum, altina ne giysem derdi yok ustune ne giysem derdi yok, hazir kombin, bir de yeni tesettir sapkalar cikmis ya da ben yeni gordum onlar da bakmani tavsiye ederim belki hosuna gider, coj acil acele durumlarda, ya da esarpla ugrasmayi sevmiyorsan gercekten gunu kurtaran bi urun, ben genelde cocuklardan dolayi esarp tulbent falan uğraşmıyorum o yuzden 3 4 tane tesettur sapka aldim tak cik kolay oluyor 🙏🙏💕💕