Emirike T-V-D geçmiş olsun çok.. umarım sizin sonuçlarınz olumlu çıkmıştır.. biz de 3 yaşındaki oğlum’da nf hastalığı var bir aylıkkken kahverengi lekeler oluşmaya ve zamnla çoğalma olmuştur biz iki defa genetik test taptırmıştık bizdeki durum malesf ki mutosyon sonucu yani sadece oğlum da var..
T-V-D Emirike Çok sagolun. Malesef olumlu çıkmadı benim kızım da NF1 hastası çıktı. Bizim de mutasyon sonucu oluşmuş. Eşim ve ben test yaptırdık ve bizde bu rahatsızlık yok. Kızımın lekeleri doğumundan itibaren vardı
Emirike T-V-D geçmiş olsun..🙏🏻bizde de mutasyon bizde ki lekeler 1 aylıktan sonra kendini gösterdi genetik test sonucu da pozitif çıktı.. Nf belirtileri zamn içerisinde kendini gösterince..
T-V-D Ecm22 Evet boyut olarak o şekilde söylendi bize de ilk etapta. Sonradan çıkanlar daha küçük küçük çıkıyor bizim şuan
Ipek237 Merhabalar kızlar kütfen yardımcı olurmusunuz benim kızımdada kahverengi doğum lekesi gibi lekeler var harita gibi yuvarlak değil bu lekeler yuvarlak mı oluyor fotoğraf atamıyorum
gizemilbay T-V-D merhaba canım başta çok geçmiş olsun rabbim şifa ile sonuçlandırsın 🙏 bizdede 10 geçgin leke var ama hiçbiri büyük değil hepsi küçük gen testi temiz çıktı dr size boyutu önemli mi dedi yani büyük olanlar mı sayılıyor daha çok
T-V-D gizemilbay Merhaba sagolun inşallah. Evet büyük olanları sayıyoruz dediler hem nöroloji hem de genetik bölümündeki doktorlar. Çocuk doktorumuz da öyle demişti diye hatırlıyorum. 6 adet ve üstüyse sorun oluşturuyor diye biliyorum. Ama sizin küçükmüş ve test sonuçları temiz çıkmış. Doğum lekesidir bence
gizemilbay T-V-D inşallah canım ya ne çektirmedi çoçuk uyumadı kaldı öyle birde vücudu esmer lekeli gibi teni var bacaklarında onları saymıyoruz çünkü bazı dr onlar pigment bozukluğu dedi ama onun dışında var bir on tane ama küçükler boyutları yani gen testi negatif inşallah birşey olmaz ya
T-V-D gizemilbay İnşallah, koltuk altında ve genital bölgede de nokta şeklinde benekler oluyor bu hastalıkta. Sizin çocuğunuzda var mı? Genetik test sonucunun yanlış çıkması çok düşük bir ihtimal denildi bize, çikmadiysa yoktur büyük ihtimalle
gizemilbay T-V-D çil gibi yok o bölgelerde ama lekelerim sayısı fazla bacaklarındaki de kir gibi ten rengi gibi cildiye dr onlar değil ama diğer yerlerdeki o demişti mr ı o yüzden istedi ama çektiremedik çoçukuyumadı malesf bizde çoöugu daha fazla rezil etmek istemedik seneye çektireceğiz dr la konuşup birde bize şunu dedi eğer negatif çıktıysa yinede takip etmemiz gerekiyor ama negatif çıkıpta tümör vs gibi oluşumlar görmedim daha dedi
gizemilbay T-V-D inşallah canım yoktur rabbim bütün evlarlarmızı korusun bizlere bağışlasın inşallah 🙏
T-V-D gizemilbay Anladım inşallah hiç kötü bir durum yaşamazsınız 🙏Benim bebeğim de küçük olduğu için suanlik emar onermedi doktor. O kir gibi nedenler hiç bilemiyorum ama önemsiz birseydir umarım. Bebegimde çıkınca biz de test yaptırdık bizde o hastalık çıkmadı ama yanlış çıkma payı küçük de olsa bizde de olabilir. Doktor çekinik genlerinizde varsa belki testte cikmayabilir demişti
gizemilbay T-V-D merhaba canım senin bebek kaç aylık ve sizde tanı konuldu mu yoksa sizinki de mi takip kuzum