ikiminik16 semaydin benimde psikolojim bozuk çok geçmiş olsun sizede herseyi lekeye yoruyorum ben dışında herkes bakıyor renk tonu çil ton farkı diyorlar ama ben ikna olmuyorum sizin ne dedi doktorlar şuan kaç aylık artma devam ettimi kmdurdumu 6.ayda
semaydin ikiminik16 şu an 9 aylık olmak üzere hala aynı lekeler ama ben de sizin gibi her şeyi leke olarak görüyorum sürekli ailemdeki herkese soruyorum. Çoğu zaman görmüyorlar bile benim leke sandığım şeyleri . Aslında kendime de hep aynı şeyi söylüyorum önemli olan leke değil gelişimi. Ama bakmadan duramıyorum
ikiminik16 semaydin birebir aynı durumdayız aileme soruyorum onlar göremiyor yada ton olarak görüyor ama ben sürekli kurcalıyor zaten bende ancak ışık tutunca görüyorum yoksa bende normalde görmem zor oluyor ışık tutunca girunuyor kötülük doktor da bana aynısını dedi leke değil gelisim
semaydin ikiminik16 bi gittiğimiz doktor silikleri küçükleri falan saydı test falan yapmadan artıyor olması bu hastalığa işaret dedi . Sonra Cerrahpaşa’ya götürdük. Oradaki doktor evet bunlar sütlü kahve lekesi ama 3-4 lekeyle tespit edilecek bi hastalık değil gelişimi de ayına çok uygun o yüzden genetik test istenecek bi durum yok şu an dedi. Bu hastalık için 6 leke artı bi semptom daha göstermesi gerekiyor dedi. Daha kötü bişey olabilirdi Allah korusun diye şükrediyorum ama keşke bakmaktan da silik leke görünce üzülmekten de vazgeçebilsem
semaydin ikiminik16 yani inanın Cerrahpaşa’da sıra beklerken o koridorda gördüğüm diğer çocuklardan bebeklerden sonra şükrettim hala şükrediyorum ama üzülmekten alıkoyamıyorum kendimi. Psikolojim çok bozuldu , anlıyorsunuz zaten beni eminim
ikiminik16 semaydin banada aynı şey dendi gelişiminde sorun yoka kurcalamayin dendibama yok cok uzuluyorum
Aryast Devlet Hastanesinde verdiğimiz gen testi 5 aydır hâlâ çıkmadı normal mi bu arkadaşlar? Bilseydik gider özelde verirdik kaç aydır sürüncemede
T-V-D Aryast Biz de devlet hastanesinde yaptırmıştık. 1 buçuk ay gibi bir sürede sonuç çıkmıştı. 5 ay çok uzun bir süre bence. Arayıp sordunuz mu hastaneyi?
Aryast T-V-D evet her seferinde bir ay sonra çıkacak diye diye ertelediler artık sonuçların bir şekilde güme gittiğini düşünmeye başladım açıkçası
T-V-D Aryast Bir daha mı test yaptırsanız. Bana da laboratuvar sürecinde bir sıkıntı olmuş ve söylemiyorlar gibi geldi nedense. Pek güvenmiyorum malesef artık bazı kişilerin işini düzgün yaptigini düşünmüyorum
Aryast T-V-D üç gün önce tekrar aradım sonuç çıktı ama sadece doktor görebiliyor dediler, biz de şehir dışındayız. Doktor da orada değilmiş önümüzdeki hafta gidip göstereceğiz artık. Ama tüm bu süreç bana çok saçma geldi bu kadar uzaması vs vs
T-V-D Aryast Evet çok uzun süre geçmiş gerçekten. Bize de bilgi vermemislerdi yuzyuze görüşmek istiyorlar. Umarım negatiftir sonuç