Kevser472 Kızlar internete yazarsanız videonun tamamını izlersiniz ne bileyim az da olsa içimi rahatlatmak istiyorum sizinde aynı şekilde
_YanakReisinAnnesii Elin34 bilemeyiz neler yaşadı söylediği şeyler yüzünden . Dıger yandan da biliyoruz ki doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar düzen bu bizde malesef . Maraş için de defalarca söylemiş ama kimse dinlememiş onu .
Elin34 _YanakReisinAnnesii orası öylede işte çok çelişkili oluyo bu sefer.. Hakkımızda hayırlısı olsun
Isteboylebisey Istanbulda olacak olan depreme herkes inandı ve beklemede istediği kadar hafifletmeye çalışsın tehdit edilmiş olabilir her şey mümkün beklerim yani ama artık çok geç herkes beklemede uzatmaları oynuyor İstanbul dedi. Rabbim en az hasarla atlatmayi nasip etsin
Wonderful_mom Kevser472 dun başka 2 gün once baska konustu . Neye inanacagimizi sasirdik.. 2 gün oncede geliyor çok yakın dedi
balkizimbebegim Bende dün dinledim adını hatırlamıyorum bi prof silivride olan depremle biraz daha enerji boşaldı 7 olması düşük bi ihtimal ama yinede tedbirli olun heran herşeyde olabilir dedi. Tedbirli olmak zorundayız ama büyük bi deprem olmayacağına inanmak istiyorum olmasın diye dua ediyorum🤲🏼
Uykusuzhergeceeee https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/turkiye/naci-gorur-deprem-riski-olan-illeri-tek-tek-sayip-uyardi-endise-ettigimiz-bir-saha-2049851 Burada tüm röportaj var kızlar
Maviim Uykusuzhergeceeee Ama bu bölgelerde olmayacak diyor yani Maraş bölgesi ben öyl anladım..? İstanbul için olacak diyor yanlış mı anladım allahım keşke olmasa
Elin34 Uykusuzhergeceeee Allah’ım olmasın artık ya hiçbir yerde.. Kaldıracak gücümüz kalmadı.. Rabbim korusun bizleri..
Uykusuzhergeceeee Elin34 inşallah olmaz. Böyle bir acıyı kaldıramayız artık ama tedbirli olmak lazım 😔
Elin34 Uykusuzhergeceeee tedbir almak şart ama binaların işleyişi böyle olursa biz ne kadar alsakta boş… Rabbim korusun cümlemizi.. İnşallah olmaz
Manticanavari81 Kizlar konuyla alakası yok ama Istanbul depremi olacak söylentisi ne zamandan beri var ben 29 yasindayım depremi 6 yasinda ögrendim mesela ondan önce bilmiyordum duymamıstim ? Mesela 99 öncesinde insanlar depremi bu kadar biliyorlar mıydi ? Her olayi olasi marmara depremine getirerek bizler mi cok dallanip budaklandirdik acaba ?
DerinTuana Manticanavari81 evet biliniyordu mesela 68 yılında da marmarada deprem olmus o da cok yıkıcı bir depremmis sonrasında farklı ilerde de olmus.
RainOverMe Manticanavari81 istanbul ıcın deprem sonrası 30 sene içinde deprem bekleniyor demişlerdi halen de deniliyor. 99 oncesı buyuk depremler var mısal erzıncan depremı bız sıvaslıyız bızım koylerımızde de dumduz olan yerler var kı dayım cocukmus anlatıyor o deprem sonrası gordugum en buyuk deprem bu son deprem dıyor. İst da da daha once depremler olmus hatta denızın taştıgı bıle kayıtlarda yazıyor. Malesef yaşadıgımız cografya hep hareketlı
Melis55123 Hangi proftu hatırlamıyorum “bir arkadaşımla konuştum,bana görüp görebileceğimiz en büyük depremdi dedi,bende daha İstanbul var diye cevap verdim “ demişti. Şimdi nasıl oluyor da büyük bir deprem beklenmiyor acaba?
TubaB Kevser472 sonuna kadar izlediniz mi ? Neden olmayacak dediği deprem hakkında konuşsun ki ??? Lütfen yanlış bilgi yaymayın videoyu da paylaşın ki doğru bilgi yayılsın , adam ger röportajda bas bas bağırıyor İstanbul depremi eli kulağında diye