Zmr-010101 Kevser472 inşallah daha yenilerde istanbulda büyük deprem olacak diyordu herkes diken üstünde oturuyor. Neye inanacağımızı sapıttık
Noname21 Kevser472 oda bir karar versin daha dün 250 yol doldu İstanbul’da her an deprem olabilir diyordu ben bu adama inanıyorum elazığlı kendisi kendini geliştiren eğitimli biri ama kafa karıştırıyor
TubaB Noname21 postu açan eksik yazmış, Naci hoca İstanbul depremden sonra diyor, İstanbul depremi olacak sonra olmayacak diyor postu açan eksik yazmış
_YanakReisinAnnesii Kevser472 birkaç gün önce de istanbul ve çevre illeri için felaket tellallığı yapıyordu. Şahsi düşüncemdir , halk çok korktu ve gözler üstüne çevrildi şuan yan çiziyor.
Merveee34 2prenses-annesii bende böyle düşünüyorum bu işin içinde birsey var . Adam bas bas bağırıyordu İstanbul olacak diye .Şimdi ne oldu ?
Melis55123 Kevser472 İstanbul,Bingöl Erzincan bölgesi deprem alarmı veriyor,çok bekleyeceğimizi düşünmüyoruz denmişti.İnşallah öyle olur,güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacımız var ki 😞
Deletedmom_110 Minkpndam dedi ama 6.5 i geçmez dedi yine de ne hileyim Rabbim. Bilir ya ben kimseye inanmıyorum
2prenses-annesii Merveee34 kesinlikle asla inanmıyorum ve inamıycam.. İstanbul depremi kapıda her an olacak binalar yapılsın yenilensin dediği için devletin pek hoşuna gitmedi bu durum büyük ihtimalle adamı tehdit ettiler yüzde yüz eminim
Naturall Deletedmom_110 Allahım her şeyi bilir tabi ki ama depremden 2 gün önce bir bilim adamı 7.5 deprem olacak Türkiye Suriye de içinde vardı dediğinin. 2 gün sonra zaten malum.
_YanakReisinAnnesii Elin34 bilemeyiz neler yaşadı söylediği şeyler yüzünden . Dıger yandan da biliyoruz ki doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar düzen bu bizde malesef . Maraş için de defalarca söylemiş ama kimse dinlememiş onu .
Elifffinnn10 2prenses-annesii aksiyon filmi falan mı çekiyoruz. 3 5 silahlı adam köşeye sıkıştırıp tehdit etmiştir evet evet
Defne_Sare Kevser472 ne zaman dedi şimdi tekrar baktım naci hocanın sayfasına yeni programa katılmış orda bile korkuyorum istanbul için diyor ?
Uykusuzhergeceeee Kevser472 e oda yani Hatay hala teklikeli. Marmara ve Ege’de bekliyorum demişti ne değişti ?
Kevser472 Kızlar internete yazarsanız videonun tamamını izlersiniz ne bileyim az da olsa içimi rahatlatmak istiyorum sizinde aynı şekilde
Elin34 _YanakReisinAnnesii orası öylede işte çok çelişkili oluyo bu sefer.. Hakkımızda hayırlısı olsun
Isteboylebisey Istanbulda olacak olan depreme herkes inandı ve beklemede istediği kadar hafifletmeye çalışsın tehdit edilmiş olabilir her şey mümkün beklerim yani ama artık çok geç herkes beklemede uzatmaları oynuyor İstanbul dedi. Rabbim en az hasarla atlatmayi nasip etsin