Deryaa4319 Lütfen marka tavsiyesi verir misiniz yapabilme imkanım yok çünkü yaşadığım yerde malzemeleri bulmam imkansız ama içinde zararlı bileşenler olmasın
Deletedmom021 Deryaa4319 instagramda penelope gurme diye bir sayfa görüyorum sürekli bir bakın isterseniz
eylul13 Palestinianbride merhana bende hunnap kullanıyordum geçen e bebeğin bisküvisinden aldim iceriklerini karşılaştırdım birebir aynı hiçbir farkı yok.Bazen indirim oluyo aklınızda bulunsun 😇
Mervea Deryaa4319 temiz içerik deyince aklıma o geldi ben hazır alıp yedirmedim kaç yaştan başladığını bilemedim 😔
Acemiannne Deryaa4319 6 ay için olanı da var e bebekte ben ilk hamm keçi sütü almıştım bebeğim çok sevdi sonrs hipp aldım hiç sevmedi
Palestinianbride Deryaa4319 ambalajlı aldığımız gıdalarda zararlı bileşen olmayanı bulmanız çok zor... ben ve annem kendimiz yapıyoruz bunu en iyi olarak duymuştum birkaç kez kullandımda ne gibi zararlı bileşenler varmış? Çevremde kullanan çok var
NilDenizimm Deryaa4319 yok hünnap ve e bebek te var keçi sütlü hatta e bebekte genelde 3 al 2 öde oluyor
Deryaa4319 Palestinianbride çevremizde cicibebe kullananda çok ama içinde palm yağı şeker pamuk yağı sodyum benzoat olmasını umursamıyorlar 🤷🏻♀️ İçinde şeker var
Miray19 Palestinianbride nasil yapiyorsunuz? Ben dun heinz markasinin aldim icinde palm yagi vardi kullanmadim. Ne vericegimi şaşırdım
elifsrbs Deryaa4319 Hipp organik Elmalı çocuk bisküvisi kullanıyorum insta da gıdadedektifi adlı sayfada ambalajlı ürünlerin içerik araştırması paylaşılıyor oradan inceleyip almıştım
Deryaa4319 elifsrbs evet bi o var ama 1 yaştan itibaren diyor deneyeyim dedim ama baya sert bizim bücür yiyemiyor suda bekletsem bile anca bi saatte yumuşuyor tam yumuşamıyor
Deryaa4319 Durununannesi_ tabi canım bu gidişle kendimiz yapacağız gibi ya hadi bakalım araştırmaya devam ediyorum
Deryaa4319 Durununannesi_ hippin var canım ama Elmalı olan zararsız bide makarnavilla diye biyer karışımı gönderiyormuş onu araştırıcam
Sdks Deryaa4319 evet canım ama en masum o hünnap markası ödül almış. Şimdide keçi sütlü ek gıdası var ondan alacağım
elifsrbs Deryaa4319 ben güzelce ufalıyorum az sıcak su koyup kaşıklada eziyorum güzel oluyor aslında bisküvileri 1 yaş altı kullanmak iyi değil ama arada yoğurduna karıştırıp farklı tat olması açısından mecbur kullanıyoruz 🙂
Palestinianbride Deryaa4319 O onların sorunu:) ben kendim yapıyorum hünnap markada çok tavsiye edildi bende denedim ama kullanan arkadaşlara söylemek için sordum size içinde ne gibi zararlı bileşen var diye