Erolunannesi Balyanaginannesi Hepimiz aynıyız maalesef 😞 Rabbim içimize ferhalik versin depremzede kardeşlerimize de güç kuvvet sağlık versin inşallah
Elifbst Erolunannesi aynı durumdayım sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor paylaşımlarda görüyorum bebek sesleri geliyor enkazdan hala kimsr yardıma gelmedi diyor benim oglumda 5.5 aylık bakıp sarılıyorum Allah ım sen yardım et Yarabbim meleklerinle o masumlara
Erolunannesi Elifbst Amiinnn 😞 yemin ederim haberleri izleye izleye, internette dolaşan videolardan vs o anı yaşamış gibi korkuyorum ev de durmak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah
Ayse_asel Erolunannesi Amin cnm bnde duramadım annemlere geldim bugün onlar gelip gidiyor sürekli öyle vakit geciriom
Erolunannesi Ayse_asel keşke ben de gidebilsem bir yerlere eşimi ev de bırakıp gitmek de istemiyorum 🤷😐
Ayse_asel Erolunannesi bnde bırakıp gitmek istemedim zorla yolladı bugün kafan dağılsın diye aklım onda kaldı ama
ElizBerra Erolunannesi şükür bizler iyiyiz insan iyiyiz demeye bile utanıyor ama sadece psikolojim berbat kendime gelemiyorum
Erolunannesi ElizBerra Valla bizlerin bile psikolojisi çok bozuk sizleri düşünemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun içine ferahlık versin inşallah
Newmom58 Erolunannesi valla bende aynıyım yatırıyorum sonra mutfaktan yatak odasına kaç saniyede koşarım acaba diye hesaplıyorum aç kalmamaya çalışıyorum olurda zorda kalırsak emzirmem gerekir falan diye baya etkilendim
Erolunannesi Newmom58 Aynen öyle bendee😞😞😭 cidden psikolojik olarak hiç iyi değiliz Allah yardımcımız olsun
Gizem32 Ayse_asel kime gidilir doktor a? İlaçlar sütü etkiler mi resmen anksiyete boyutundayım sallanabilecek şeyler de hep gözüm. Ank dayım Tv ve instagram a bakmıyorum yoksa daha kötü oluyorum. Allah yardımcıları olsun
Ayse_asel Gizem32 psikiyatri yada psikolog gidicem cnm bilmiyorum ilaç kullandırır mi soracam gidince bir faydası olur inşallah bnde aynı durumdayım seninle
Gizem32 Ayse_asel psikiyatri ilaç yazar ama psikolog yazma yetkisi yok ya oyüzden ilaç vermez inş geçer biran önce