1Meryem011 Minkpndam biz indigmzdede herkes asagidaydi kendimi çok tuhaf hissettim bide biz inerken hala asansör kullanan vardı şokla biseyde diyemedm demin aklıma geldi iyiki kimseye bişe olmadan indik diyorm ama eşimin ailesinin evi yıkılmış kız kardeşi yurtta tlfnu kapalı ulasamiyorz annemler Adana’da onlarda smdi girdiler eve çok çok kötü
Momonlyn Deletedmom_58 Birkaç ay önce Sakarya da 4.9’du sanırım o şiddetle bir sarsıntı yaşadık ve ben uyumuyordum o sıra hala da onun etkisindeyim😒 bide nedense deprem daha çok gece oluyor karda kışta. Allahım herkesin yardımcısı olsun aklıma direk bebekler ve çocuklar geliyor önce 😔😔
Minkpndam Momonlyn eşim daha önce bulgaristanda bu depremi yaşamış iki defa ve dediği şey bi bağırma sesi bile yoktu herkes evinde kalırdı kimse aşağı bile inmezdi biz sadece inerdik😞 Evleri o kadar sağlammış ki güveniyorlar demek ki ve raylı sistemmiş hep bizim burda en ufak sarsıntıda yıkılıyor evler cidden allah yardımcımız olsun
Deletedmom_58 Momonlyn biraz önce aynı şeyi düşündüm kar kış evsiz kalanlar Tabi Allahın hikmetinden sual olunmaz ama dediğin gibi soğukta küçük bebeği yaşlısı insan her şeyi düşünüyor 😥
Eda-Ece Minkpndam çok çok geçmiş olsun,maalesef büyük depremlerin travmaları çok başka oluyor ben 99dan beri heran deprem olacak korkusuyla yaşıyorum😔 korkunuzu,şuan ki halinizi çok iyi anlıyorum size kocaman sarılmak isterdim,tekrar çoook geçmiş olsun..
Minkpndam Eda-Ece çok kötüydü cidden hiç böyle büyük deprem yaşamamıştım. Resmen öylece durup ölmeyi bekledik 😭 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun