Tubasahra Adamelis12 televizyon da marastan hic haber yok.Rabbim korusun herkesi.Hava da buz gibi.Offff 😭😭😀
Deletedmom_58 Minkpndam Ankarada 5 snlik kısa bir deprem olmuştu 1.5 yıl önce o korkuyu uzun bi süre atlatamadım çok iyi anlıyorum 😥
Momonlyn Deletedmom_58 Birkaç ay önce Sakarya da 4.9’du sanırım o şiddetle bir sarsıntı yaşadık ve ben uyumuyordum o sıra hala da onun etkisindeyim😒 bide nedense deprem daha çok gece oluyor karda kışta. Allahım herkesin yardımcısı olsun aklıma direk bebekler ve çocuklar geliyor önce 😔😔
Baakpnr- Minkpndam çok üzgünüm, çok geçmiş olsun canım benim Allah tüm ülkemizin yardımcısı olsun inşallah 😔
Baakpnr- Minkpndam hissetmediğimiz halde o saatten beri uyuyamıyorum üzülüyorum ölenler için bu soğukta dışarda olanlar ıcın 😭
Epifenomen-gkc Minkpndam Malatya berbat yerle bir olduk Allah yardım etsin herkese, ben ölüyoruz sandım evden nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum bu sefer hayatımda böyle bir deprem yaşamadım, doğdum doğalı Marmara’da yaşamadığım deprem kalmadı bu çok kötüydü
Minkpndam Epifenomen-gkc bende hiç böylesini yaşamadım bu kadar şiddetli ve bu kadar uzun aşırı uzun sürdü
1Meryem011 Minkpndam çok geçmiş gece kalktm içerde mamaları ayarliyordmki sallanıyorduk eşimle bebeği alıp nasl indik anlamadm bizde olecez snadm asıl korknx olan herkes aşağı iniyor kimse kapıya vurmuyor birileri asansöre biniyor anlamadm ve şok icindeydm
Minkpndam 1Meryem011 bianda bina boşaltı o sarsıntı anında biz inmedik kapandık hemen eşimle sonra karşı komşumunda sesi gelince bende bağırdım ağladım sonra durdu koşa koşa indik
Minkpndam Baakpnr- bende uyuyamıyorum inan hala şoktayım afedersin çişim geliyor korkudan gidip yapamıom eşim kızım uyudu kayınvalideme geldik biz onlarda uyudu
1Meryem011 Minkpndam biz indigmzdede herkes asagidaydi kendimi çok tuhaf hissettim bide biz inerken hala asansör kullanan vardı şokla biseyde diyemedm demin aklıma geldi iyiki kimseye bişe olmadan indik diyorm ama eşimin ailesinin evi yıkılmış kız kardeşi yurtta tlfnu kapalı ulasamiyorz annemler Adana’da onlarda smdi girdiler eve çok çok kötü