Minkpndam Eda-Ece çok kötüydü cidden hiç böyle büyük deprem yaşamamıştım. Resmen öylece durup ölmeyi bekledik 😭 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Minkpndam Arenimo valilikler yardım kampanyası başlatacaklar bebek bezi kalın çorap mont atkı şapka kadınlar için hırka patik orkid ben bunlardan bi koli yapcam çünkü o an ne bez ne bi şapka hiçbir şey aklıma gelmedi battaniye aldım sadece
bebitonunannesi_ Minkpndam durmadı bekledik durmasını durmadı.Durdu kaçalım derken ikinci dalgaya yakalandik , eşim oğlumu elinde tutamiyordu yer dönüyordu resmen🥺
Minkpndam bebitonunannesi_ valla kafayı yedim asla durmadı ya nasıl sallandı nasıl ölmedik nasıl yıkılmadı mucize 😭
bebitonunannesi_ Minkpndam bizim buralarda çok hasar var bir tanıdığımız hayatını kaybetti eltimlerim evi kötü vaziyette…Antep …
TheMomm Minkpndam Geçmiş olsun canım benim de arkadaşımın ablasından haber alamıyorlar 9 katlı bir binanın enkazında suan Rabbım hepsinin yardımcısı olsun çok zor bir durum
TheMomm Minkpndam 3 cocugu kendisi ve eşi enkaz altında suan bulundukları binanın enkazından 3 cansız beden çıkarmışlar
Deletedmom_45 Minkpndam güçlü ol canım rabbım korudu bak senı bebegını aılenı oyle düşün bılıyorum cok cok zor gecen aylarda bızım burada 5lerde olmustu nasıl kendıme gelemedım baya zaman senı cok ıyı anlıyorum 😔❤️❤️
Mucizem_06 Minkpndam çok geçmiş olsun bizde 5 sene batmandydik orda cok deprem yaşadık ama bu farklıydı rabbim yardim etsin zor durumdakilete
Tubasahra Gryffindor Allah yardımcılari olsun durumlar cok fena içim titriyor.Bu soğukta depremden etkilenmeseler bile soğukta hayatta kalma mücadelesi veriyorlar.Allahım sen koru.🥺🥺🥺
Zeynep1903 Canım cok geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasın. 99 depremini yasayan biri olarak deprem bende travmadır ve suan yıne sanki aynı durum meydana geldi cok üzülüyorum Allah yardımcısı olsun herkesin 🥺
Minkpndam Zeynep1903 cidden çok korkunçtu deprem anında herkes kaçışmaya başladı biz evde ölmeyi bekledik 😭