egekinannesi Aryaveannesi22 ilk 6 ay ek gıda almadığı sürece suya gerek yok biliyoruz ama etraf aynı şekilde beni de bunalttı ve doktoruma sordum. Medine de olsak belki vermeyi düşünürdük dedi 😂
Ipek222 Aryaveannesi22 anne sütünün büyük bir bölümü su zaten yani sadece acıktığında değil susadığında da emiyor bebekler o yüzden su vermenize gerek yok
Kubrakyrk 3 aylıkken vermeye başladım günde bir ili çay kaşığı ile 3,5 aylık günde 6-7 çay kaşığı veriyorum bizlerede verilmiş bi sıkıntımız yok:) bnde veriyorum
KumsalAda2 Kubrakyrk bebeğim 46 günlük hem anne sütü hem mama ile besleniyor annemler verelim diyo verdirmiyorum şehir dışındayım doktora da soramıyorum
Gokkus34 Aryaveannesi22 insanların ne dediğini hiç umursamayin bende 4 buçuk aylık sadece anne sütüyle besliyorum ara sıra bardaktan su içmeye çalışıyor tabi ne kadarı gidiyor 🤭 takmayın 3,5 damla su bişey olmaz
mavituylugeyik1 Aryaveannesi22 benimde 4 ay 9 günlük bebeğim yaklaşık 1 aydır günde 3 çay kaşığı veriyordum şimdi suluga az bir şey koyuyorum gün içinde emzirdikten sonra içiriyorum terledikleri zaman su kaybı oluyor vücutlarında ister istemez o yüzden veriyorum ben
Aryaveannesi22 Naz50 yaptırdım şükür ateş olmadı ama huzursuzlandı ağrısı vardı sanırım ağladı aşı yaptırdığımız gün durmadı
Svgars Aryaveannesi22 benim oğlum da 4 aylık 12 günlük sağlık ocağında ki dr a götürdüm idarı çok sarı kokuyor dedim su ver dedi böbrekleri yoruluyor susuz kaldığı için bende verdim mama da kullanıyoruz yani normalde 6.aydan önce verenlere karşıydım ama öyle olmadı verdiğimden beri sarılık biraz geçti
didem-37 Aryaveannesi22 bende yeni vermeye başladım dün hem emziriyorum annemle kayınvalidem vermeye başlayalım dedi çay kaşığı ile bir kaşık verıyorum bakalım sıkıntı olucağını düşünmüyorum
1bahar Aryaveannesi22 doktorum çok içirmek isitoyrsan hazır su veya kaynamış su ver dedi musluk suyu çiğ verme dedi
Hurinur03 Aryaveannesi22 o zaman su verilmez canm bebeğin miğdesi ne ki su verirsen onunla şişer benimde oğlum 5 aylık bir kere 1 çay kaşığı verdim sadece doktorum asla verilmez dedi ama tüm arkadaşlarım versene diyor . Anne sütü iciyorsa bebek başka birşey vermene gerek yok
Yaseminsaribas Aryaveannesi22 7 aylık olmasına iki gün var ve ilk günden beridir veriyorum ilk zamanlar bir iki damla vermiştirim hep
Dyldrm Aryaveannesi22 Mersin çok sıcak. Yazları felaket. Doktorumuz günde 2 çay kaşığı kadar ver burası çok sıcak bölge demişti bana da mantıklı gelmişti sadece anne sütü alıyordu ama inanılmaz terliyordu oğlum. Yeni doğanken ben verdim sorun olmadı 29 aylık şu an. Ama kızım var 1 aylık yeni doğan ona hiç vermedim yine sadece anne sütü alıyor ama hava sıcak değil çok terleme olayı yok verme gereği duymuyorum. Ama 4. Ayında da bir sorun olacağı ı düşünmüyorum. İçme suyunu iyice kaynatıp verirseniz bişey olmaz bence.