Aryaveannesi22 Selinsn anladım anne sütünde su oldugunu biliyorum vermedim de ama insanlar o kadar yadırgadıki su vermediğim içn🤷🏼♀️
Selinsn Aryaveannesi22 insanlar konuşur boşverin toplumda eskiden süregelen artık gelenek olmuş bazı inanışlar var bebek bakımı konusunda da çoğu da yanlış şeyler o yüzden siz doktorunuza danışarak hareket edin bence en sağlıklısı
Gokkus34 Aryaveannesi22 insanların ne dediğini hiç umursamayin bende 4 buçuk aylık sadece anne sütüyle besliyorum ara sıra bardaktan su içmeye çalışıyor tabi ne kadarı gidiyor 🤭 takmayın 3,5 damla su bişey olmaz
Zisanince Aryaveannesi22 ben doğduğundan bu yana veriyorum emerken tabi günde 2 kaşık ta olsa veriyordum yabi yanar çocuk
egekinannesi Aryaveannesi22 ilk 6 ay ek gıda almadığı sürece suya gerek yok biliyoruz ama etraf aynı şekilde beni de bunalttı ve doktoruma sordum. Medine de olsak belki vermeyi düşünürdük dedi 😂
Ipek222 Aryaveannesi22 anne sütünün büyük bir bölümü su zaten yani sadece acıktığında değil susadığında da emiyor bebekler o yüzden su vermenize gerek yok
Kubrakyrk 3 aylıkken vermeye başladım günde bir ili çay kaşığı ile 3,5 aylık günde 6-7 çay kaşığı veriyorum bizlerede verilmiş bi sıkıntımız yok:) bnde veriyorum
KumsalAda2 Kubrakyrk bebeğim 46 günlük hem anne sütü hem mama ile besleniyor annemler verelim diyo verdirmiyorum şehir dışındayım doktora da soramıyorum
mavituylugeyik1 Aryaveannesi22 benimde 4 ay 9 günlük bebeğim yaklaşık 1 aydır günde 3 çay kaşığı veriyordum şimdi suluga az bir şey koyuyorum gün içinde emzirdikten sonra içiriyorum terledikleri zaman su kaybı oluyor vücutlarında ister istemez o yüzden veriyorum ben
Aryaveannesi22 Naz50 yaptırdım şükür ateş olmadı ama huzursuzlandı ağrısı vardı sanırım ağladı aşı yaptırdığımız gün durmadı
Svgars Aryaveannesi22 benim oğlum da 4 aylık 12 günlük sağlık ocağında ki dr a götürdüm idarı çok sarı kokuyor dedim su ver dedi böbrekleri yoruluyor susuz kaldığı için bende verdim mama da kullanıyoruz yani normalde 6.aydan önce verenlere karşıydım ama öyle olmadı verdiğimden beri sarılık biraz geçti