Aryaveannesi22 Evaninanasi haftaya kontrolümüz var gittiğimde sorucam ver derse vericem benimkide kız ilk bebeğim haliyle tecrübesizim doktor ne derse onu yapıyorum😌
Egiskom Benim oğlum da 4 aylık oldu. Günde 1-2 çay kaşığı veriyorum. Bence zararı yok ama gerek olmadığı için vermeyin diyolar.
Aryaveannesi22 Selinsn anladım anne sütünde su oldugunu biliyorum vermedim de ama insanlar o kadar yadırgadıki su vermediğim içn🤷🏼♀️
Selinsn Aryaveannesi22 insanlar konuşur boşverin toplumda eskiden süregelen artık gelenek olmuş bazı inanışlar var bebek bakımı konusunda da çoğu da yanlış şeyler o yüzden siz doktorunuza danışarak hareket edin bence en sağlıklısı
Gokkus34 Aryaveannesi22 insanların ne dediğini hiç umursamayin bende 4 buçuk aylık sadece anne sütüyle besliyorum ara sıra bardaktan su içmeye çalışıyor tabi ne kadarı gidiyor 🤭 takmayın 3,5 damla su bişey olmaz
Zisanince Aryaveannesi22 ben doğduğundan bu yana veriyorum emerken tabi günde 2 kaşık ta olsa veriyordum yabi yanar çocuk
egekinannesi Aryaveannesi22 ilk 6 ay ek gıda almadığı sürece suya gerek yok biliyoruz ama etraf aynı şekilde beni de bunalttı ve doktoruma sordum. Medine de olsak belki vermeyi düşünürdük dedi 😂
Ipek222 Aryaveannesi22 anne sütünün büyük bir bölümü su zaten yani sadece acıktığında değil susadığında da emiyor bebekler o yüzden su vermenize gerek yok
Kubrakyrk 3 aylıkken vermeye başladım günde bir ili çay kaşığı ile 3,5 aylık günde 6-7 çay kaşığı veriyorum bizlerede verilmiş bi sıkıntımız yok:) bnde veriyorum
KumsalAda2 Kubrakyrk bebeğim 46 günlük hem anne sütü hem mama ile besleniyor annemler verelim diyo verdirmiyorum şehir dışındayım doktora da soramıyorum
mavituylugeyik1 Aryaveannesi22 benimde 4 ay 9 günlük bebeğim yaklaşık 1 aydır günde 3 çay kaşığı veriyordum şimdi suluga az bir şey koyuyorum gün içinde emzirdikten sonra içiriyorum terledikleri zaman su kaybı oluyor vücutlarında ister istemez o yüzden veriyorum ben
Aryaveannesi22 Naz50 yaptırdım şükür ateş olmadı ama huzursuzlandı ağrısı vardı sanırım ağladı aşı yaptırdığımız gün durmadı