Goncaxx Evet bende yaptım haber ettiğiniz için teşekkürler. Kredi kartı şart değil ama bu vadesiz hesabın yıllık ücreti oluyormusacaba. İnsan bi bit yeniği aramadan edemiyor maalesef
kolonyalimendil Goncaxx sanmıyorum ama haklısınız insan düşünüyor herşeyi ama bankalar bu tür kampanyalar yapıyor müşteri çekmek için
atlasask seboss35 evet Migros randevulu getiriyor biraz geç geldi ama geldi ben de gelmez diye tereddütte kalmıştım 😊
kolonyalimendil 1melek1234 msjları iyice kontrol ettiniz mi çünkü art Arda msj atıyor Akbank içinde kupon kodu da vardı
kolonyalimendil 1melek1234 msj gelmesi lazımdı acaba yanlış bişey mi yaptınız, Akbank a giriş yapabiliyor musunuz
Dilek_66 kolonyalimendil brn de deneyecegim tesekkir ederim kartin yillik ucreti oluyor mu aceba hesap kesim ucreti adi altinda kullanmasak bile sadece o ucreti aliyolar mi aceba merak ettm bilginiz varmi vadesiz de
kolonyalimendil Dilek_66 referans kodunu yanlış yazmışım 1007MIGROS300 olacak bi 0 fazla koymuşum 🥲 kart aidatı hakkında bi bilgim yok ama bence alınmaz alınsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
1melek1234 Valla ben anlamadım akbanktanda akbankkarttanda mesaj geldi ama mıgros koduna daır bısey gelmedı🙄