kolonyalimendil 1melek1234 evet şeyinde kodu yanlış yazmışım 1007MIGROS300 olacak bi 0 fazla koymuşum
kolonyalimendil limonkolonyasi olmuyor eşimden baktık zaten ilk kez olanlara diyor Migros uygulamasında
atlasask kolonyalimendil ya ben de şimdi açtım hesabı ama Migros kodu mesaj olarak mı geliyor nereden bulacağım o kodu acaba
atlasask kolonyalimendil geldi alışverişimi yaptım bile bakalım yarın gelsin de 😊 çok teşekkür ederim haber verildiğiniz için 😍
Sirinbusra kolonyalimendil kaç gün sürüyor bu kampanya . Birde ilk kez üye olduğum kodu üye olunca mesaj olarak mı gecelek. Her migrosta gecerlimi ben küçük bir yerde oturuyorum
Goncaxx Evet bende yaptım haber ettiğiniz için teşekkürler. Kredi kartı şart değil ama bu vadesiz hesabın yıllık ücreti oluyormusacaba. İnsan bi bit yeniği aramadan edemiyor maalesef
kolonyalimendil Goncaxx sanmıyorum ama haklısınız insan düşünüyor herşeyi ama bankalar bu tür kampanyalar yapıyor müşteri çekmek için
atlasask seboss35 evet Migros randevulu getiriyor biraz geç geldi ama geldi ben de gelmez diye tereddütte kalmıştım 😊
kolonyalimendil 1melek1234 msjları iyice kontrol ettiniz mi çünkü art Arda msj atıyor Akbank içinde kupon kodu da vardı
kolonyalimendil 1melek1234 msj gelmesi lazımdı acaba yanlış bişey mi yaptınız, Akbank a giriş yapabiliyor musunuz