kolonyalimendil Annelerim ilkkez akbanklı olana Akbank Migros sanal market çeki veriyor 300₺ duymayan varsa haber vereyim dedim mobil den Akbank’tan hesap açabiliyorsunuz referans kodu yerine 10007MIGROS300 yazmanız lazım ama
Deletedmom_78 kolonyalimendil ben migrossanal markete girdim şimdi ama öyle bir sey cikmadi kampanyalar kısmında siz nerden gördünüz?
Deletedmom_78 kolonyalimendil aa gordum ama akbank uygulamasini mi indirmemiz lazim? Akbank uygulmasi uzerinden mi olusturuyoruz hesabi detayli anlatir misiniz?
kolonyalimendil Biz bir haftalık bez mama ıslak mendilimizi aldık sadece 23 TL verdim sepetim 323 ₺ tutmuştu
kolonyalimendil yavrusununannesii yani ne olabilir ki sanmam bişey olsun hesabı açtım ama kullanmam olur biter 🤷🏼♀️ Zorla kredi verecek halleri yok 😅
kolonyalimendil lceLady ben bi kaç denemede becerdim😅 Akbank müşteri hizmetleri ile görüntülü konuştum 😅
kolonyalimendil Deletedmom_78 evet Akbank uygulamasından görüntülü görüşme yaparak açıldı hesabım ama hesap açarken muhakkak o kodu girin
sevgii_123 kolonyalimendil canım ben ilk defa oldum şuan akbankliyim bende 0 faizli 10.000 kredi için olmuştum nasıl kullanabilirim bu ceki
kolonyalimendil sevgii_123 canım şuan akbanklı olmuşsun, ilk defa üye olurken kod var onu girerek üye olunuyor
-_-hUysUzvetatlikadin kolonyalimendil Akbank ekkartım var ama kendi adıma Akbank hesap açmamıştım acaba olur mu ki 🙄
kolonyalimendil -_-hUysUzvetatlikadin bunu bilemiyorum canım bi dene bakalım referans olarak o kodu yaz ama
Asel35ahsen Deletedmom_78 bilgilerini girerek değilde başka banka bilgilerimi aktar gibi bir bölüm vardı ordan devam edince oldu bizde kredi için söylüyorum bunu
Deletedmom_78 AngelMotherr bilmiyorum ki kanka ya subeye gidin dedi yeniden denicem birazdan olursa yazarim wpden size