kolonyalimendil Biz bir haftalık bez mama ıslak mendilimizi aldık sadece 23 TL verdim sepetim 323 ₺ tutmuştu
kolonyalimendil yavrusununannesii yani ne olabilir ki sanmam bişey olsun hesabı açtım ama kullanmam olur biter 🤷🏼♀️ Zorla kredi verecek halleri yok 😅
kolonyalimendil lceLady ben bi kaç denemede becerdim😅 Akbank müşteri hizmetleri ile görüntülü konuştum 😅
Deletedmom_78 kolonyalimendil ben migrossanal markete girdim şimdi ama öyle bir sey cikmadi kampanyalar kısmında siz nerden gördünüz?
Deletedmom_78 kolonyalimendil aa gordum ama akbank uygulamasini mi indirmemiz lazim? Akbank uygulmasi uzerinden mi olusturuyoruz hesabi detayli anlatir misiniz?
kolonyalimendil Deletedmom_78 evet Akbank uygulamasından görüntülü görüşme yaparak açıldı hesabım ama hesap açarken muhakkak o kodu girin
sevgii_123 kolonyalimendil canım ben ilk defa oldum şuan akbankliyim bende 0 faizli 10.000 kredi için olmuştum nasıl kullanabilirim bu ceki
kolonyalimendil sevgii_123 canım şuan akbanklı olmuşsun, ilk defa üye olurken kod var onu girerek üye olunuyor
-_-hUysUzvetatlikadin kolonyalimendil Akbank ekkartım var ama kendi adıma Akbank hesap açmamıştım acaba olur mu ki 🙄
kolonyalimendil -_-hUysUzvetatlikadin bunu bilemiyorum canım bi dene bakalım referans olarak o kodu yaz ama
Asel35ahsen Deletedmom_78 bilgilerini girerek değilde başka banka bilgilerimi aktar gibi bir bölüm vardı ordan devam edince oldu bizde kredi için söylüyorum bunu
Deletedmom_78 AngelMotherr bilmiyorum ki kanka ya subeye gidin dedi yeniden denicem birazdan olursa yazarim wpden size