Melis2015 Karacannnn zyrtec isminde bı damla 1hafta kadar anca kullandık sadece gece yatmadan 2saat önce kaç damla oldgunu doktor belirliyor
Nurberamom _22_incimeva_ bizim 4 aylık şuan bende yumurta süt soya kırmızı et tahin balık hiç birini yemiyorum. Yumurta açmayı denedik kek ile ikinci gün kan gördük zaten
Nurberamom AyEmRa balık bizim deri testinde çıktı alerji süt alerjisi ile ilgili değil. Yumurta yasaksa ama denemek diyet açmak istiyorsanız önce kek içinde üç gün sonra pankek üç gün en son haşlanmış yumurta yiyorsunuz tepkilerine bakıyorsunuz
startown bilgekizinannesi isal anında egzema kızarıklık döküntü kulak arkasında sulu egzema.karın ağrısı kusma hırıltı öksürük.
Tugba82 Melis2015 hangi doktora gittiniz acaba yer hastane doktor adı benim yavrum da böyle kaç doktora götürdüm hiç ilgilenmediler alerji diyip yolladılar çok üzülüyorum yavruma neye alerji olduğunuda bilmiyorum sğrekli vücüdu döküyor
Melis2015 Tugba82 ilk başta Bursa Orhaneli dewlet hastnesine gittim damla verdi imminoloji bölümüne sewk etti oda Bursa’da dört çelik çocuk hastanesi orda test yapıldı temiz çıktı
Melis2015 Tugba82 test almadılar mi hiç sürekli dökülmesi garip ama test almaları lazım bizim antibiyotiklerede alerjiniz War antibiyotik falan kullaniomisunuz belki ondan olabilir
Melis2015 Tugba82 bize yumurta beyazı ve inek sütü için kan alıp test yaptılar 10 günde çıktı sonuc bence immünoloji bölümüne gidip muayne ettirin
Melis2015 Tugba82 ben sizin yerinde olsam araştırır bı götürürüm sürekli kızarıklık döküntü oluyorsa doktor onermeden ilaç kullanamazsınız nerde oturuyorsunuz
Melis2015 betulszr bize kandan bakıldı ama genelde kollarını veya belini çiziyorlar iğne batırıp oraya yumurta beyazı gbi alerjisi olabilecek şeyler damlatiyorlar hangisi kırmızı olursa ona alrjisi çıkıyor biz çok küçük oldugmz için kandan bakılmısti
_22_incimeva_ Demeali merhaba yeni gördüm mesajınızı 🤗 süt ve süt ürünleri bütün paketli gıdakar,domates ve domates salçası , tahin, susam, daha eti, yumurta, kuruyemişlerşn hepsi leblebi dahil, bunların hepsini kendim buldum şuan ek gıdadayız sebzelerle başladık