Yusufhamza71 gocebebirbayan diş zamanndaki ates huzursuzluk ıcınde kullanılırmı peki oglum 5 aylık 3 gündür mafftettı kendınıde benıde uyku yok sureklı aglıyo
gocebebirbayan Yusufhamza71 ateşli bebekler için kullanılır canım evet ateş düşürücü etkisi var. Ama öncesinde sana calgel diş jeli, parmak diş kaşıyıcı ve calpol öneririm. Benim oğlum da çok huzursuz dişi kaşınıyor. Bu şekilde yapıyorum. İkinci bebeğim oğlum bu arada. Calgel i güvenle kullanabilirsin
Ucansupurge dfnmry Kızım covid ve rota olduğunda kullandım bir problem yaşamadım. Covid olduğunda 4aylikti
Turunckafam dfnmry doğduğundan beri kullanıyorum hiç birsorun yaşamadım şükürler olsun 2 yaş şuan 🌺 calpol düşük geliyor ben aynı parasetamol olduğu için ateş zamanı risk almamak adına dolven kullanıyorum geceleride fitil atıyorum. Ateş düşürmede bence en iyisi 👌
dfnmry Huysuz sağlık bakanlığı tarafından toplatilmis içeriğindeki madde yüzünden epilepsiye sebep olabiliyormuş :/ arastirmadiniz mi ısrarla ariyorsunuz
Kayraaa59 dfnmry bunu tam olarak nerden duydunuz? Geçen hafta ateşten acile gittik zaten kullandığım bir fitildi ve doktor yine yazdı. Kendi çocuk doktorumuz da bunu öneriyor. Hatta çevremdeki tüm anneler kullanıyor. İlk defa duydum. Gerçekten merak ettim kullanıyorum çünkü
Huysuz dfnmry ısrarla aramamın sebebi doktorumuzun alın uygulayın ateşi düssün demesi doktorum önerdi yani. ateşi dusmedı anneme gtmiştim ve o ilçede cocuk doktoru yoktu. Doktorumda fitil bulabılırsen tekrar ver dedı aşı olduktan sonra kendıde fitil uyguladı cocuguma . Aksı bır durum olsa doktorum uyarırdı keza doktoruma guvenıyorum. Boyle bır bılgıyı bılmemesı ımkansız.
dfnmry gocebebirbayan Sağlık bakanlığı tarafından toplatilmis içeriğindeki madde yüzünden epilepsiye sebep olabiliyormuş arastirmadiniz mi sizde bende vardı kullanmiyorum artık zararlı madde içerdiği için biz direk kolayca ulaşmıştık bu ilaca ama bir daha kullanmam
gulcegulkan dfnmry cocuk acil hemsiresiyim paranox s olan sadece parasetamol içerir paranox içinde fenobarbital denilen bir tur nobet durdurucu sakinleştirici içerir paranox toplatildi paranox s güvenlidir calpolden farki yoktur
gocebebirbayan dfnmry saçmalamayın. Baştakilere de bu kadar güvenmeyin. Sizin sağlığınızı düşündüğünüzü sandığınız insanlar için siz bir hiçsiniz. Bu ilaç dışardan geliyordu büyük ihtimalle, doların yükselmesi tl nin düşmesi ile durduruldu. Bence siz araştırın
dfnmry Ariginannesi çok sevindim sizin adınıza epilepsiye sebep olabiliyormuş bende gaz için çaresiz kaldım vermiştim gecenin bir vakti
dfnmry Huysuz Sağlık bakanlığı tarafından toplatilmis içeriğindeki madde yüzünden epilepsiye sebep olabiliyormuş malesef
Mlk026 dfnmry hayır bu o değil s olanı parasetemol var içeriği calpol ile aynı bunun. Toplatılan çok ağır havalelerde kullanılan ağır olanıydı
asiltonunmommysi dfnmry 39u geçen ateşinde yada düşmek bilmeyen 38 üstünde kullandım hep. İlk covid olmuştu o zaman vermişti doktor sonrasında da kullandık çok şükür bir sorun yaşamadık
neslihanyildiz dfnmry Ben iki kez kullandım birisinde covit olduğunda diğerinide yakın zamanda yine ateşi çıkmıştı o yüzden. Bu fitili tehlikeli diyenler var ama benim kızımın şurupla kolay kolay ateşi düşmüyor. Gündüz yine şurupla idare ediyorum ama gece uyurken ateşi çıktıgında fitil koyuyorum hem yarım saate düşürüyor hemde 6 -4 saate yakın ateşini çıkartmıyor hem o uyuyor hemde ben daha iyi oluyor çünkü uykusunu bölsem hem ağlar hemde asla şurup içmez birde tekrar uyutana kadar helak olurum birde çocuğu durduk yere neden uyandırayım yani dr da bana bu şekilde söylemişti bende böyle yapıyorum ama dediğim gibi gündüz zorda kalmadıkça hiç vermedim şurupla idare ediyoruz atletle gezdiriyorum.
Mlk026 Tehlikeli değil yani yarım ölçü calpolle aynı calpol yarım saatte etki gösteriyor fitil 5 dk da
Aloneeee dfnmry ben oğlumda kullandım. Bir sorun yaşamadık. İlk kullandığımda 4 aylık felandı sanırım
CizerBirAnne dfnmry iki kere kullandım sadece, bi aşıda ateşi düşmemişti bir de influenza olduğunda calpolü içmediği için. Hiç de bir sorun yaşamadık. Toplatıldığından filan bahsedilmiş ama doktor yazdı bize, gayet de kolay bulduk.
Sess dfnmry gecen doktordaydık verdiklerimi sayıyordum. Calpolle bu fitili aynı anda bir daha sakın verme karaciğerine çok zarar verir dedi. 39.7 ateşi gorunce elimde ne var ne yok kullanmışım tabi aceleyle bir daha yapmam dedim. Tek başına kullan zaten calpol ateş için işe yaramaz artık onu kullanma dedi. Ben fitili bıçakla yanlarını siyirip epey bi inceltiyorum gozume çok buyuk geliyor kibarca cevresini salatalik soyar gibi yarisina kadar inceltiyorum zeytinyagina batiriyorum