TazeanneRzgr YARFUR şuan 5 aylık kahverengi 2 aydın vs böyle bundan sonra değişeceğini sanmıyorum belki biraz daha kahvesi açılır koyulur ama bariz bi renk değişimi olacağını sanmıyorum
Aenia YARFUR bir gün aramız vaar bizim de şubat 3 de 2 ay 😅2 Aralığı 25 dk ile kaçırdık 🥲 İnşallah mavi olurlar yaa daha belli olmaz ama
dumeka Doğumdan 6. aya kadar mavi, gri ,yeşil döndü. 1 yaşına girmek üzere oğlum hala gri, yeşil dönüyor ben ela olur diye düşünüyorum.
kurabiyem28 YARFUR gri maviydi. Şimdi açık yeşil hafif mavilik var. Benim gözlerim yeşil. Kızımın göz renginden bir tık koyu
Ysmndnz_ YARFUR Kızım 4 aylık oldu hala göz rengini çözemedim minnacık gözleri var zaten rengide belli olmuyor güneşte renkli gibi güneş olmayan yerde siyah gibi çözemedim sanırım 1 yaşında oturur renk 😄 benim bal ela karışımı eşimin kahve . Benim anne baba tarafı hep renkli göz eşimin tarafında sadece babası yeşil gözlü
Aenia YARFUR Eveet hep söylüyordum 2 Aralıkta gelcek bak diye ,söyleye söyleye yaptım ama 25 dk rötar oldu🤣
Selveraytkn YARFUR doğduğunda gri ve lacivert gibiydi 2 aylıkken açık mavi oldu 7 aya kadar mavi kaldı sonra 10.aya kadar da köyü yesildi şimdi açık yeşil insallah böyle kalır
Abdisumeyye YARFUR evet canim ’ya 5 te cok olmuş rahati iyidir inşallah ağlıyor mu peki keyfi mi uyumadı
rua_da_senhora_das_verdades YARFUR İlk doğduğu zamanlar bakıldığında mavi olduğu belliydi. Değişir sandık değişmedi. 19 aylık köyü mavi gözleri. Babası da mavi gözlü. Eğer farklı renkse renkli olma ihtimali yüksek.
YARFUR Aenia hahaah bende pazartesi dogcakti planlı 39 da suni sanciyla ben doktora gittim perşembe dedim hocam yarin olsa olur mu da olur diyiverdi yine suni sanci aldım ama acilmam ilerlemedi çok bende karar değiştirip sezeryan oldum iyi ki de oldum memnunum 🥰🤣