Abdisumeyye YARFUR evet canim ’ya 5 te cok olmuş rahati iyidir inşallah ağlıyor mu peki keyfi mi uyumadı
rua_da_senhora_das_verdades YARFUR İlk doğduğu zamanlar bakıldığında mavi olduğu belliydi. Değişir sandık değişmedi. 19 aylık köyü mavi gözleri. Babası da mavi gözlü. Eğer farklı renkse renkli olma ihtimali yüksek.
Aenia YARFUR Eveet hep söylüyordum 2 Aralıkta gelcek bak diye ,söyleye söyleye yaptım ama 25 dk rötar oldu🤣
YARFUR Aenia hahaah bende pazartesi dogcakti planlı 39 da suni sanciyla ben doktora gittim perşembe dedim hocam yarin olsa olur mu da olur diyiverdi yine suni sanci aldım ama acilmam ilerlemedi çok bende karar değiştirip sezeryan oldum iyi ki de oldum memnunum 🥰🤣
YARFUR Abdisumeyye şu iki akşamdır ilgi istiyor surekli gündüz uyuyor akşam ilgi istiyor normalde pek kucakci değildi kucak istiyo gibi gogusumde uyuyor filan
YARFUR Azra41 bakalım değişmeme umudum var çünkü benim babamın ablamın halalarimin dedelerimin babaannemin gözleri mavi 🤣🤣 eşiminde babaannesinin maviymisti
TazeanneRzgr YARFUR şuan 5 aylık kahverengi 2 aydın vs böyle bundan sonra değişeceğini sanmıyorum belki biraz daha kahvesi açılır koyulur ama bariz bi renk değişimi olacağını sanmıyorum
Azra41 YARFUR bunların hiç birine çekmez gider büyük büyük büyük dedeye çeker çevremde çok var böyle çünkü 😄😁
Aenia YARFUR Açılma olmus ama kemik yapim garipmis ,omuzları kesin takılır dediler üç kısmında çıkıntı mi varmış öyle bur şeyler 😅 Benim safligim oldu, alttan muayene olsaydım daha önce mis gibi olacaktı 🫠 doğum anında sezeryan denilince ben istemiyorum demistim sanki seçme sansim var gibi 🤣🤣
Aenia YARFUR Rahatlık mi bilmiyorum yani normal deneyimlemedigim için ama herkes öyle diyor 😅 Kuyruk sokumumdan bir hayli dikişli ameliyat olmuştum, cok agriliydi, o yüzden kesilip biçilmek beni ürkütüyor, bu yüzden de sezeryan istememiştim.. nasip işte 😂
YARFUR Aenia bende kesiliyorum hissi olur diye baştan beri normal istemiştim.sonra iste suni sanci verildi 8 den akşam üstü 4 buçuğa kadar ağrı eşigim yüksek heralde hiç ağrı çekmedim ama alttan muanie çok kötü zordu.sonra açılma zar zor 3 oldu bebegim alta hiç baskı yapmıyordu alttan muaineler iyice canımı yakıyordu ebem dedi olmuyo doktorun mesai saati bitmeden bence ol sezeryan dedi neyse ebemi de çok sevmiştim doğum hanede alttan muaine dışında güzel vakit geçirdim.tamm dedim akşam 6 da alındım sezeryana ilk uyusturuldum bacaklarımı hissedememek kötü yaptı beni sonra hep uyur uyaniktim halbuki belden assa uyusturuldum ama Allahtan ya gece uyumamışım hiç sezeryan boyunca uyur uyaniktim 🤣 maşallah hızlı da toparlandim acımızdı yani benim için iyi bi doğum hikayesi oldu normal olsa acı çekerdim
Aenia YARFUR Sizin de zor olmus 😔 gerçi sanci hissetmemissiniz , iyi ki sezeryan olmuşsunuz o zaman 😁