Kaderyerr tazeannecikk2605 yaramaz değil ama boğaz derdinde hep bulduğunu yemek istiyor. 😁 ama kamera bende bağımlılık yaptı ya. Millete bakıyorum uyutup koyuyor sesi gelirse gidiyor. Ben durmadan elimde telefon bir buçuk yaşına giricek hala onu izliyorum. 😄
tazeannecikk2605 Kaderyerr yaaa oy maşallah yerim onu🥰 biz takıntılı anneleriz sanırım ya yok yani nerde aklım hep bebekte 🤣😅
tazeannecikk2605 Haffuse ayy inanmıyorum süpersin yaa yaptım olduu aslında bazen ekran böyle oluyordu bende niye olur ki diyordum yok artik yanii Allah razı olsun🤣🤣🤣🙏
tazeannecikk2605 Haffuse yaptım yaptım denedim gayet oluyor yaparım artık kamera gelince de tekrar sagol canim 🥰😍
delirmeceler tazeannecikk2605 aynısı bende var 3 kere kullandım ikizlerim oldu 16 aylık süs diye rafta duruyor ama çok güzel bildirim gelmiyor ama çift taraflı konuşulabiliyor eşim şehir dışından bebekleri izleyip uyanık olduğunda sesleniyordu net görüntü kalitesi var istediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz
tazeannecikk2605 delirmeceler bildirim geliyor demis diğer arkadaşlar da ama yorumlarda da oyle yazıyordu bakalim sipariş gelince ayrıntılı artik
delirmeceler tazeannecikk2605 ben bildirim açmadım çünkü dediğim gibi 3 defa kullandım oda eşim izlemek istiyordu premature doğdukları için biz ikizleri hiç yanlız bırakamadık hala daha öğle uykusunda bile yanlarında takılıyorum kamera kullanana çok güzel tavsiye ederim tereddütsüz alın
tazeannecikk2605 delirmeceler evet canım bende hep yanında duruyorum da ileride zaten lazım olur oda ayirinca falan diye alayım artık dedim
nazli-06 tazeannecikk2605 ben kullanıyorum bıldırım gelıyor ama ben guvenemeyıp tabletten ızlemeyı tercıh edıyorım izlerken aglarsa fılan ses cok rahat duyuluyor,
tazeannecikk2605 Kizlar ben bu kamerayı aldım ancak bildirim olarak bebek ağlıyor seçeneği falan yok bayagi kurcaladim ama acaba bu model de mi yoktu ki ya ??
tazeannecikk2605 3yasakadarsifirekran canim tekrar merhaba ben kamerayı aldım ama benimkinde bebek ağlıyor uyarısı gelmiyor seninki farklı bi model mi acaba ?