tazeannecikk2605 FatmaKrbkl nasil hareket odaklı değil canim yorumlarda falan da yaziyor ama onu tam anlamadım?
tazeannecikk2605 Kaderyerr caniiim çok teşekkür ederiim cok guzel bilgilendirmissin benim de istediğim ozellik uygulama açık olmasa da hareket anında bildirim gelmesi falan oni merak ediyordum
Kaderyerr tazeannecikk2605 geliyor kuzuşum bebekli eve kamera şart gerçekten. Geçen sudocrem yedi baktım hemen ne kadar yediğine mesela 😂
3yasakadarsifirekran tazeannecikk2605 Her türlü bildirim geliyor sinek geçince bile hareket bildirimi geliyor ben çok memnunum 8 aydır kullanıyorum
tazeannecikk2605 3yasakadarsifirekran ayy cok teşekkür ederiim ya bu bildirim uygulama kapalı olunca da geliyor demi bilgim yok da ona göre alicam artık 😁
tazeannecikk2605 FatmaKrbkl aynen canim yorumlarda da baktım herkes hareket olduğunda bildirim geliyor diyor yeni mi kullanıyorsun acaba ?
3yasakadarsifirekran tazeannecikk2605 Evet uygulama arka planda kapalı olsa bile geliyor . Hareket olunca böyle bildirim geliyor. Ağladığı zaman Baby crying yazıyor 😄😄
tazeannecikk2605 Kaderyerr ben 8 ay boyunca almadım aslında aşırı pimpirikli olduğum için uyurken yanından pek ayrılmadım benimle uyuyor çünkü artık alayım dedim zaten ise baslicam iyi olur 😅 senin kuzu yaramaz anlaşılan 🤣🌸
tazeannecikk2605 3yasakadarsifirekran canim tekrar merhaba ben kamerayı aldım ama benimkinde bebek ağlıyor uyarısı gelmiyor seninki farklı bi model mi acaba ?
Kumkizanasi 3yasakadarsifirekran ben de bakıcı için alacağımda bir kaç tane odaya kamera koyacağım acaba hepsini aynı anda izleyebilir miiyim
Tubaalprsln 3yasakadarsifirekran Merhaba kameranızın tam kodu ne bende arayıştayım böyle haber vermesi daha iyi 😊
tazeannecikk2605 Haffuse ayy inanmıyorum süpersin yaa yaptım olduu aslında bazen ekran böyle oluyordu bende niye olur ki diyordum yok artik yanii Allah razı olsun🤣🤣🤣🙏
Kaderyerr tazeannecikk2605 yaramaz değil ama boğaz derdinde hep bulduğunu yemek istiyor. 😁 ama kamera bende bağımlılık yaptı ya. Millete bakıyorum uyutup koyuyor sesi gelirse gidiyor. Ben durmadan elimde telefon bir buçuk yaşına giricek hala onu izliyorum. 😄
Selver17 tazeannecikk2605 ben bu camerayı kullanıyorum. Haraket ettiğinde hareket algılandı insan girdiğinde de odaya insan algılandı diyor canım sürekli bildirim geliyor
tazeannecikk2605 Kaderyerr yaaa oy maşallah yerim onu🥰 biz takıntılı anneleriz sanırım ya yok yani nerde aklım hep bebekte 🤣😅