tazeannecikk2605 delirmeceler bildirim geliyor demis diğer arkadaşlar da ama yorumlarda da oyle yazıyordu bakalim sipariş gelince ayrıntılı artik
delirmeceler tazeannecikk2605 ben bildirim açmadım çünkü dediğim gibi 3 defa kullandım oda eşim izlemek istiyordu premature doğdukları için biz ikizleri hiç yanlız bırakamadık hala daha öğle uykusunda bile yanlarında takılıyorum kamera kullanana çok güzel tavsiye ederim tereddütsüz alın
tazeannecikk2605 delirmeceler evet canım bende hep yanında duruyorum da ileride zaten lazım olur oda ayirinca falan diye alayım artık dedim
nazli-06 tazeannecikk2605 ben kullanıyorum bıldırım gelıyor ama ben guvenemeyıp tabletten ızlemeyı tercıh edıyorım izlerken aglarsa fılan ses cok rahat duyuluyor,
tazeannecikk2605 Kizlar ben bu kamerayı aldım ancak bildirim olarak bebek ağlıyor seçeneği falan yok bayagi kurcaladim ama acaba bu model de mi yoktu ki ya ??
tazeannecikk2605 3yasakadarsifirekran canim tekrar merhaba ben kamerayı aldım ama benimkinde bebek ağlıyor uyarısı gelmiyor seninki farklı bi model mi acaba ?
tazeannecikk2605 3yasakadarsifirekran seninki farklı model canim demek ki ondan geliyor benimkinde gelmiyor ya bide ses de arada cızırtı oluyor ya sizde dr oluyor mu o dinlerken
3yasakadarsifirekran tazeannecikk2605 Olabilir cnm çünkü aynı modelin bir kaç serisi var . Evet cızırtı geliyor telsiz gibi
Kumkizanasi 3yasakadarsifirekran ben de bakıcı için alacağımda bir kaç tane odaya kamera koyacağım acaba hepsini aynı anda izleyebilir miiyim