bayankitapkurdu Askimizinmeyveleri banyodan sonra hemen sür ıslak ıslak tara sonra bırak kendi kurusun. Amin inşallah
Askimizinmeyveleri bayankitapkurdu hindistan cevizi yağı denedim baby me fıs fıs yaptım yok o kilit yeri açamıyorum bazen diyorum eşime kestirelim diye kıyamıyor oda saçlarına merinos koyunun yünü gibi geziyoruz😂😂😂
Askimizinmeyveleri Densizneriman inanırmısın onuda denedim şimdi bir arkadaş argan yağı dedi birde onu deneyim
bayankitapkurdu Askimizinmeyveleri ay sakın kesme sabah kadar ağladım çocuğun başında niye kestim diye. Diyorum ya çok korktum aynı çıkmaz diye bir sürü linç yedim çevremden 😅 niye kestiniz diye
Densizneriman Askimizinmeyveleri sıfıra vurdun mu hiç benim anne saçım olarak kalmış bu saatten sonra da vurmaya cesaretim yok belki düz olurdu kesselerdi benimkini
Esraayldz Senorita aaa aynı benim kızımın saçı 😂😂 benimde dalgalıydı küçükken kızımınki de bukle bukle gibi
Askimizinmeyveleri Densizneriman kestirmek aklıma geldi ama eşim kıyamıyor saçlarına çok seviyor Oğlumun saçını çok sıfıra vurmuştuk hala kıvırcık yani çok değil ama kıvır kıvır bide üstleri uzatıyor inan kuş yuvası gibi
Askimizinmeyveleri Densizneriman modası batsın her yer saç her sabah birde okula gitmeden yıkar 😂😂😂 ayyy ayyyy
Densizneriman Askimizinmeyveleri Allah yardımcın olsun ergenler hep öyle sanırım eltimin oğlu da öyle 😂
Esraayldz Senorita bende öyle 🥰🥰 ön taraflar düpdüz ama arkasını taradım mı hemen yine aynı şekil alması çok hoşuma gidiyor 😍