RainOverMe Senorita katlı kesımde oluyor ya umarım yıne de gonlunuze gore olur her seyın bası saglık tabı🤗🙏🏻🙏🏻
Askimizinmeyveleri Densizneriman bacım saçlarını nasıl açıyorsun kızım var 22 aylık me yaptıysam çok zor açılıyor banyodan sonra tarayabiliyorum ondada anne acooooo diyo baby me aldım saç açıcı hindistan cevizi yağı bitleneck çocuk nerdeyse😂😂😂
bayankitapkurdu Gryffindor benim oğlumun da böyleydi. Sıfıra vurdum çok korktum düz çıkacak diye ama yine aynı oldu çok şükür 😍
Betulalyaa Senorita ay benim de küçükken saçım boyleydı sonra kıvırcık oldu 😔 bende kıvırcık saçı hiç sevmem hep düz saç hayalım di . Kızımında savı kıvırcık olacağa benzıyor 🥺🥺
bayankitapkurdu Senorita dalgalı olur büyük ihtimalle Benim oğlum kıvırcık genelde hemen belli olur. Sıfıra vurduğum halde böyle 🥰
Gryffindor bayankitapkurdu Yaaaa çok güzel maşallah sübhanallah 😍aynılar sadece benimkinin bukleleri bir tık daha kalın sanki
cutiebun_ Senorita benim oğlumda kıvırcıktı ah çok güzeldi şimdi ki halini göstereyim 😂😂😂 pişman oldum kestirdiğime sjsjsjs inşallah yine kıvırcık olur bende kıvırcık saçlıyım 😅
bayankitapkurdu Askimizinmeyveleri ya argan yağı kullanıyorum ben. Onun dışında her yolu denedim. Azıcık ıslatıp yağ sürüyorum sonra tarıyorum. Hem böyle güzel duruyor sonrasında hem kolay taranıyor hem de çabuk uzuyor