Senorita Kızlar şu fotodakı saçlara bakın, kıvırcık mı olucak yoksa düzelir mi saçları? Benim hep hayalimdir kıvırcık saçlar, kendim saçım düz ,maşa sprey falan hiç bir zaman böyle saçım olmadı😍
Densizneriman Senorita 23 senedir kıvırcık sacla mucadele eden ben 🤣🤦♀️ Kıvırcık olmasın böyle dalgalı da iyi😂
mucizem3006 Senorita benim kendi saçlarımın uçları kıvırcıkmış anne saçı yani, kesilince düz kalmış sizin kızında öyle olabilir
Senorita mucizem3006 yorumu yanlış yapmışım kestim bir kere, kesilmeden önce düzdü , kesdikten sonra böyle uzandı
Askimizinmeyveleri Densizneriman bacım saçlarını nasıl açıyorsun kızım var 22 aylık me yaptıysam çok zor açılıyor banyodan sonra tarayabiliyorum ondada anne acooooo diyo baby me aldım saç açıcı hindistan cevizi yağı bitleneck çocuk nerdeyse😂😂😂
Deletedmom_110 Senorita yok kızım kıvırcıkla alakasız dalgalı kıçennn 🌺😀 kıvırcık bu benim kız çok zor zaten kıvırcık saç boşver😀
Senorita Deletedmom_110 maşAllah kızınız pek tatlı, ama banyodan sonra çektim azda olsa kızımın da saçı lüle lüle oluyor
Saresi Senorita benim kuzumun lüle lüle ama yeğenimin de öyleydi kesince düz oldu sizin kızınızın dalgalı gibi
bayankitapkurdu Gryffindor benim oğlumun da böyleydi. Sıfıra vurdum çok korktum düz çıkacak diye ama yine aynı oldu çok şükür 😍
Divayorgun Gryffindor ben oğlumun saçını kaç kere kestim yine böyle çıktı. Çok tatlı oluyorlar ya bayılıyorum lülüklerine🥰
RainOverMe Senorita kıvırcık degıl katlı kesim sanırım. En fazla dalgalı olur. Bnm de saclar ne masa tutar ne topuz durur kafamda🤣 karıssa bıle kreme ıhtıyacım olmaz kı karısmıyor da o kadar duz ve yumusak. Normal zmnda avantaj ama dugunlerde rezıl oluyorum, baktım bozuluyor sacları acıp salıyorum😬 sızın gıbı bn de kızım kıvırcık olsun ıstıyrm🥰 su an kıvırcık ama kessem gıder kesın dıye dokunmadım hıc. Saglıkla buyusün keçi bebiş🤗🙏🏻🌺
Senorita RainOverMe ay evet katlı kestirmiştim mayıs ayında, o zamanda sonra fazla uzadı şuan bu durumda . Sağlık olsun da bunlar önemli değil 🤗