Minikdefneemmmm drk_brk benim kızda hep üstünü acıyo ama üstü acıkda olsa üşümüş olmuyo ev 22,5 derece oluyo genellikle ayakları üsüyosa giydirin daha küçükse 😇
livanurvealpinannesi61 drk_brk çorapsız uyumalı. Ben 2 ay çorapla uyuttum 3 aylık falandı çorapsız uyuttum. Uzmanlar çorapla uyutmayın diyor.
livanurvealpinannesi61 drk_brk iki çocuğum yaz kış çorapsız uyur hiç üşütme VS olmadı zaten üşütse uzmanlar çorapsız uyutun demez canım 3 aylık çorapsız uyuturdum ben.
Sebusebu drk_brk 6 aylıktan beri çorapsız yatırıyorum. Zaten cıkardığımda o da rahatlıyor 😂 ben corapla yatamazken kızımı yatıramam cok rahatsız geliyor bana. (Dipnot: sadece hastayken cıkarmadım)
G57 Benim görümcemde sürekli ayaklarını kokluyor bu çocuğun ayakları kokuyor diyor ağrıma gidiyor benimde sizce bi anneye çocuğun ayakları kokuyor demek doğrumu ben üzülüyorum o kokladikca ağrıma gidiyor benmi aşırı tepki verıyorm bilemedim
Ars0807 G57 hahahh benimkiler de kokuyo der gerçekten de kokuyor ama missss siz aşırı tepki veriyorsunuz bebek bu sonuçta ne kadar kötü kokabilir ki söylesinler
Busranehirmila drk_brk hiç çorapla yatırmadım ayakları üşümedi hafif serin oldu en fazla ama o şekilde üşütmedi. Ben de ayaklarımı hiç örtemem zaten 😂
Gulumser6 drk_brk drk_brk bence çorapsız yatırmak en güzeli hem kan dolaşımı hızlanıyor. Hemde daha rahat uyuyor. Biz bile çorapla uyuyunca rahatsız oluyoruz. Ama ev sıcaksa tâbi. Ben kundak uyku tulumu giydiriyorum. Çorabı çıkarıyorum geceleri gündüz çıkarmıyorum ama