Mdorukkk drk_brk genellikle çorapsız yatırıyorum ama eğer soğuk ve banyo yaptırdıysam çorapla. Çorapsız yatınca kontrol ederim ayaklarını gece
Elifbademmm İki çocuğum var ve ikisininde 40 ı çıktıktan sonra hep çorapsız yatırdım. Çorapla yatmanın zararlı olduğunu okumuştum bir yerde hep aklımda kalmıştır.
Gkcylmaaz drk_brk kan dolaşımı için çorapsız uyuması gerekiyor, üşümesinler yana endişeniz varsa ayakları kapalı pijamalar var çoraplı. Bileği sıkmıyor çorap kısmı
AselBebekveAnnesi drk_brk yazın çorapsız yatıyordu ama kışın hep çorapla yaptırıyorum ayaklarından üşütür diye korkuyorum ev sıcak ama yinede çıkarmam
elagozlu35 Oglum yataga yatınca edince direk ayaklarını kaldırıp cıkarmqya calışıyor yapamazsa bana uzatıyor ayagını hiç alıştırmadım çorapla uyumasına 1 yaşında şuan
Minikdefneemmmm drk_brk benim kızda hep üstünü acıyo ama üstü acıkda olsa üşümüş olmuyo ev 22,5 derece oluyo genellikle ayakları üsüyosa giydirin daha küçükse 😇
livanurvealpinannesi61 drk_brk çorapsız uyumalı. Ben 2 ay çorapla uyuttum 3 aylık falandı çorapsız uyuttum. Uzmanlar çorapla uyutmayın diyor.
livanurvealpinannesi61 drk_brk iki çocuğum yaz kış çorapsız uyur hiç üşütme VS olmadı zaten üşütse uzmanlar çorapsız uyutun demez canım 3 aylık çorapsız uyuturdum ben.
Sebusebu drk_brk 6 aylıktan beri çorapsız yatırıyorum. Zaten cıkardığımda o da rahatlıyor 😂 ben corapla yatamazken kızımı yatıramam cok rahatsız geliyor bana. (Dipnot: sadece hastayken cıkarmadım)
G57 Benim görümcemde sürekli ayaklarını kokluyor bu çocuğun ayakları kokuyor diyor ağrıma gidiyor benimde sizce bi anneye çocuğun ayakları kokuyor demek doğrumu ben üzülüyorum o kokladikca ağrıma gidiyor benmi aşırı tepki verıyorm bilemedim
Ars0807 G57 hahahh benimkiler de kokuyo der gerçekten de kokuyor ama missss siz aşırı tepki veriyorsunuz bebek bu sonuçta ne kadar kötü kokabilir ki söylesinler
Busranehirmila drk_brk hiç çorapla yatırmadım ayakları üşümedi hafif serin oldu en fazla ama o şekilde üşütmedi. Ben de ayaklarımı hiç örtemem zaten 😂