drk_brk Merhaba kızlar uzun zamandır merak ediyorum düşündüğüm bir konuydu sizce bebeklerin çorapla mı çorapsız uyumaları mı yararlı sizler bebeklerinizi çorapla mı çorapsız mı uyutuyorsunuz ?
Elisa34 drk_brk çoraplı da yatırdığım oluyo çorapsızda evin o günkü durumuna bağlı ama genelde çorap giydiriyorum üstünü acıyo
Minikdefneemmmm drk_brk ben genelde çorapsız yatırıyorum zaten sıcacık oluyo ayakları çok nadir çorapla yatar ayagı ısınmadıgında ama genellikle sıcacık
Miniko25 drk_brk gündüz uykularında bile çıkarırım ben asla sevmem o da sevmiyor sanırım ayakları çok terliyor çünkü 😊 bak o ekşi kokusu burnuma geldi gidip uyandırıp öpesim var 🫠🫠
drk_brk Minikdefneemmmm uyku esnasında üşüyüp üşütme gibi bi ihtimal var mıdır sizce bende çorapsız yatırmak istiyorum ama bazen üzerini açıyor ve ayakları üşüyor o yüzden üşütebilir mi
Minikdefneemmmm drk_brk benim kızda hep üstünü acıyo ama üstü acıkda olsa üşümüş olmuyo ev 22,5 derece oluyo genellikle ayakları üsüyosa giydirin daha küçükse 😇
livanurvealpinannesi61 drk_brk iki çocuğum yaz kış çorapsız uyur hiç üşütme VS olmadı zaten üşütse uzmanlar çorapsız uyutun demez canım 3 aylık çorapsız uyuturdum ben.
drk_brk Miniko25 oğlum da sevmiyor asla sıcağı ve kıyafetini çıkarınca vücudunu kaşıyor ama üşütür diye endişe ediyorum
Bestemm drk_brk çorapsız yatırmak sağlıklı olanı çorapta kullanmak isterseniz geniş bir çorap giydirin. Ben gündüz külotlu çorap giydirdiğim için çıkarmıyorum ama gece çorapsız yatırıyorum.
Mdorukkk drk_brk genellikle çorapsız yatırıyorum ama eğer soğuk ve banyo yaptırdıysam çorapla. Çorapsız yatınca kontrol ederim ayaklarını gece
Elifbademmm İki çocuğum var ve ikisininde 40 ı çıktıktan sonra hep çorapsız yatırdım. Çorapla yatmanın zararlı olduğunu okumuştum bir yerde hep aklımda kalmıştır.
Gkcylmaaz drk_brk kan dolaşımı için çorapsız uyuması gerekiyor, üşümesinler yana endişeniz varsa ayakları kapalı pijamalar var çoraplı. Bileği sıkmıyor çorap kısmı
AselBebekveAnnesi drk_brk yazın çorapsız yatıyordu ama kışın hep çorapla yaptırıyorum ayaklarından üşütür diye korkuyorum ev sıcak ama yinede çıkarmam
elagozlu35 Oglum yataga yatınca edince direk ayaklarını kaldırıp cıkarmqya calışıyor yapamazsa bana uzatıyor ayagını hiç alıştırmadım çorapla uyumasına 1 yaşında şuan