Esilaannesi demet2375 aynen canım bizimde öyle sürekli alttan gazını çıkarıyor ama kakasını zor yapıyor o yüzden sürekli huysuz
Sevvalboke Esilaannesi maflor hiçbir işe yaramadı . Yenidoğan hemşiresiyim ben maflor probiyotik zaten ama 5.5 aylığa hiç etki etmez yenidoğan zor ediyor bioagia olur
Esilaannesi Sevvalboke o daha mı etkili acaba gaza da iyi gelir mi o yoksa ayrıyetten bi gaz damlası da almalı mıyım
Mommyofyigitatlas Sevvalboke yenifoğan hemşiresiyseniz bio’nun 5,5 aylık bebeğe kabız yapacağını da bilmelisiniz üstelik 5,5 aylık benek maflor değil myflor kullanmalı :) teşekkürler (eczacıyım)
Emelbt Esilaannesi bizde zinko kullandığımız için yanıtlamak istedim. Bağırsaklarını yumuşatır rahatlamasını sağlar demişti doktorumuz gerçektende rahatlıyordu 3 aylık olunca bıraktım ben artık çok zorlanmadığı için
Sevvalboke Esilaannesi benim bebeğim kolik lactazm damla kullanıyorum metsil ve biogaia 3 lü tedavi ancak etki ediyor
Emelbt Esilaannesi forbiome minies probiyotik damla ve zinko (bitkisel yağlar yazan yeşil şişe) kullanıyorum doktorumuzun tavsiyesiyle 1.ayından itibaren ve çokta memnunuz bundan önce 2 tane gaz damlası denedik hiç bir işe yaramamıştı düzenli kullanımda bu ikisi gaz sorunumuzu çözdü
GizemDuha Esilaannesi nurse Harveys kullandık çok bı etkisi olmadı. 3 gündür biogaiaya geçtik bebeğim rahat çok şükür gazını ve kakasını rahat yapmaya başladı
HavvaSeyma Benimde bebegim premature hem mama hem anne sútü veriyorum ne versem fayda etmedi gliserin fitil kullaniyorum yarisini kesip 5 dakikada temizliyo
Sevvalboke HavvaSeyma tavsiyem herzman yapmamanız bu şekilde alışmasın sonra kendi yapamaz hep bi uyaran bekler . mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun günde 4 kere 6 saat ara ile zeytinyağını verebilirsiniz
Dilekefe M_asal biogaia herkeste etki etmiş ama ben bebeğime verdiğim günün akşamı çocuk sancıdan kıvranıyor resmen karnından patır oatır ses geliyor anlamıyorum yarıyormu yaramıyor mu🥲