berna5225 Esilaannesi bio gaia probiyotik ve nurse Harvey colex kullanıyorum kolik bebeğim memnunum artık sancı dan ağlamıyor
Cagla6060 Esilaannesi sam simpleks gaz damlası maflor probiyotik çok iyi geldi bize ama en önemlisi zaman tek çözüm
Esilaannesi Mommyofyigitatlas maflorun hangisi peki turuncu olan mı mavi olan mı bu arada bebeğim 5 aylık kakasını biraz zor yapıyo ve çok gazı var
Sevvalboke Esilaannesi maflor hiçbir işe yaramadı . Yenidoğan hemşiresiyim ben maflor probiyotik zaten ama 5.5 aylığa hiç etki etmez yenidoğan zor ediyor bioagia olur
Sevvalboke Esilaannesi benim bebeğim kolik lactazm damla kullanıyorum metsil ve biogaia 3 lü tedavi ancak etki ediyor
ece_arel Mrymboz bende 3 ay kolik bebekle uğraştım 4. Ayda düzenli kullanımda geçti birde relaktaz 3ü iyi geldi
Esilaannesi demet2375 aynen canım bizimde öyle sürekli alttan gazını çıkarıyor ama kakasını zor yapıyor o yüzden sürekli huysuz
Esilaannesi Sevvalboke o daha mı etkili acaba gaza da iyi gelir mi o yoksa ayrıyetten bi gaz damlası da almalı mıyım
Mommyofyigitatlas Sevvalboke yenifoğan hemşiresiyseniz bio’nun 5,5 aylık bebeğe kabız yapacağını da bilmelisiniz üstelik 5,5 aylık benek maflor değil myflor kullanmalı :) teşekkürler (eczacıyım)
Emelbt Esilaannesi bizde zinko kullandığımız için yanıtlamak istedim. Bağırsaklarını yumuşatır rahatlamasını sağlar demişti doktorumuz gerçektende rahatlıyordu 3 aylık olunca bıraktım ben artık çok zorlanmadığı için